vad som helst, men inte s-v-a-r-t!

Svarta partyklänningar står mig UPP i Halsen! Jag är så trött på hela grejen; "när man går ut Måste man ha svart på sig, eftersom just svart är party". Varenda gång jag ska gå ut (jaa, jag överdriver inte!) så står jag i minst en halvtimme, och oj'ar mig, över att jag knappt har några partyklänningar. Och varför har jag inte de? Jo, för jag VÄGRAR att köpa svart!

Visst, jag har två st svarta klänningar, som man kan ha på sig när man ska ut och skaka rumpan. Men jag blir så trött på att ALLA S-K-A ha det. Men det är ju inte så konsigt att alla har det, eftersom butikerna säljer ju inget annat! Det existerar inte i deras sortiment. Svart eller grått, svart och grått med någon glitter eller guld. BLÄ! Nej, mer färg åt folket.

( ps! Jag gillar svart också, men blir så otroligt less på de. Jag har två st själv och jag tycker att kan vara snyggt på både mig själv och andra, Meen.. Nu till mina news: )


Jag hittade en jättefin partyklänning idag på Ginatricot! ..och den är inte svart! Wiiiie!

Här ser man färgerna lite bättre. De är till mestadels lite grön-guldig :) Yeeei, dom har inte bara tank-tops och annat skräp på Ginatricot!


tre par svarta skor, och de paret sista kommer snart hem till mig där jag bor.

Förhoppningsvis?.. kikade runt lite på forever21's hemsida och hamnade inne på skorna. Forever har mycket skit, får man väl säga. Men Ibland(!) hittar man lite gobitar. Som dessa..
Jag tänkte direkt lite swedish hasbeens.. och jag gillar dom faktiskt! Lite roligare än dom vanligt "nilssons-skorna" (som skopunkten har gjort en liten egen version av..)
Helt ok partysko, speciellt nu på vintern. Fast klacken.. Kommer man ens kunna gå i dom? Jag är i alla fall inte van vid denhär höjden.
Dom här skorna bara Måste jag ha. Skitbra sula under och jag gillar resåren! Som alltid på forever21 är priset också lågt. ..and we like it!

imorgon är det 19 dagar kvar..

..sen sitter jag och min lillasyster på planet på väg till California! Yeees! Jag är så otroligt taggad och ser fram emot det som fan! Har redan växlat pengar, fixat ESTA-grejen (är väl typ som ett turist-visum, eller vad man ska kalla de? man måste i alla fall ha de om man ska åka till US) och nu måste jag bara köpa julklapparna som jag ska ha med mig. Och sen självklart lite klappar till familjen som jag ska lämna hemma.

Just ja, julklappar! Jag vet faktiskt inte vad jag ska önska mig (?!) Jag blir ju överlycklig om jag får ett sällskapsspel (som vanligt) men.. Gaah! Det är svårt. En morgonrock? Sunes Jul-dvd'n, någon slags behandling (typ fotvård, massage, facial?)

Appropå facial! Aaah, jag ska äntligen gå på min ansiktsbehandling + massage på måndag. Ja, jag valde att gå på den jävligaste dagen av dem alla; Måndag, mohaha!.. Hur kul är en måndag? Därför tänkte jag att jag skulle krydda den lite med en facial.

en ny upptäckt!

Jag blir lika glad varje gång jag hittar en svensk designer (eller europeisk) designer som gör plagg, smycken eller vad som helst, som man bara fullkomligt älskar! Det känns liksom lite extra roligt..

Nu kanske är jag är sist i världen över att ha upptäckt http://www.lottadjossou.se/ . Hon gör precis dom smyckena som jag själv skulle vilja producera om jag själv vore i den branschen. Dom är helt jävla underbara, allihop!

Av en händelse så råkade jag hitta något av hennes smycken i en webshop, och googlade sen hennes namn. Rakt in på hemsidan, eller ska jag säga himmelriket! Jag vill såklart ha allting, men just nu funderar jag på någon av dessa två armband:


Mer Europeisk design åt världen! Yeei :)

Vinterns måsten; del 1

Hej mitt vinterland..! Eller.. Ja, snön hinner ju i och för sig smälta innan den ligger nere på marken. Men det snöar i alla fall och det är Kallt! Fast nja, kallaRE än vad det var för 2 månader sen. Jag längtar dock efter den Riktiga kylan! Ni vet en sån där kyla som sticker i näsan och ger rosiga kinder. Aaah!


Snö på marken eller inte, man måste i alla fall införskaffa sig vissa saker. Typ vinterskor, vinterjacka, väntar, o massa annat. Jag brukar även behöva skaffa mig en ny hudkräm. Någon som känner igen sig? Man har en skitbra som man köpte i våras, då den gamla tog slut. Det kanske är Dior, Lancôme eller Clinique. Men SEN, när vintern kommer, då funkar den plötsligt inte alls!? (slängde vi hundralapparna i sjön?) Nepp, när klimatet ändras, ändras också hyn. Meeen, det var väl inget nytt :)


Jag har i alla fall känt att min hy bara trasar sönder. Man smörjer och smörjer, men hudkrämen gör ingen nytta. Till saken: Idag investerade jag i en ny hudkräm för torr hy! Det blev ett litet tjusigt kit ifrån Estée Lauder för lite över 500 kr. Jag gillar verkligen deras produkter, men jag har aldrig provat denna hudkräm. Det ska bli spännande!



unnecessary information

..Ja, vill inte läsa mer så gör inte de :)
Kom nyss hem efter en liten annorlunda "shoppingrunda" på ICA och Apoteket. Detta var de som jag fick med mig. En lista hade jag skrivit också! Kan ni gissa vad jag sitter och kurerar mig mot hemma? :(

Tänkte att de kunde vara rätt komiskt att blogga om :P Nämner inga symptom, men ni kanske kan tänka er. Vet inte om jag har ätit något gammalt eller om det är någon slags bakterie.. Men Allt går igenom mig :( Det är såå frustrerande.

Skulle egentligen vara hemma hos Niklas bror och fira hans flickvän, som fyller år. Deras mamma och pappa och alla skulle vara där och så missar jag de! Fan.. och jag som älskar kalas, mat och gottigott! Så typiskt!

Men jag måste, måste, MÅSTE verkligen kurera mig idag och ikväll. Jag ska jobba imorgon och jag KAN inte, eller jag FÅR INTE smitta barnen! (jag har börjat sitta barnvakt åt några barn, kan skriva om de sen..). Jag känner mig bättre nu, men igår och i natt var INTE roliga. Vaknar var annan, var tredje timma och måste springa på toa. Inte okej!

Wish me luck!..

mascarornas mascara!

På kryssningen köpte jag faktiskt inte så mycket, men en sak kunde jag inte låta bli att köpa. Min mascara var slut och jag använder en från YSL och den är rätt så dyr om man köper den på Åhléns eller Kicks. Så.. jag passade på att handla när jag även var på taxfreen.

Jag brukar använda en som heter Volume effet Faux cils. Den är verkligen sjuuukt bra, men jag har kommit på ett knep.. Det finns även en YSL-mascara med gummiborste som heter Everlong masara. Den ger ett väldigt naturligt resultat, så använder man Bara den, blir de inte så bra. Men tar man först Everlong och sen faux cils, blir det GRYMT! Det ser verkligen ut som om du förlängt ögonfransarna eller har lösögonfransar på dig..

Ut och härja, Finlandsfärja!

Näe, nu måste jag skärpa mig och ta tag i bloggen!

I helgen var jag på kryssning med ett härligt gäng! Det var min gamla kollega Katarina, och hennes tjejer och killar. Den enda jag egentligen kände var Katta, men det var hur bra som helst ändå. Och bäst av allt var ju att man fick spöka ut sig, hihi! ..det var ju Halloween!

Min outfit! Ser ni vad jag föreställer?
(bortse från att jag ser ut som en liten krympling på denna bild!)

Shit va alla pekade, tittade och skrek på oss :) Haha, många trodde att vi skulle vara med i någon slags show på båten. Men nepp! Vi spökade bara ut oss.
Det blev en grymt galen kväll och dagen efter Skreeek "BAKFYLLA". Heh, men det var de värt. Vi hade så himla skoj!

RSS 2.0