vettiga och Absolut nödvändiga inköp


mer videoblogg..


min meningsösa dag

IHO !, TTYL

ursäkta röran, jag försöker bygga om!

(?!) Mia.. hjälp!

Annnelie presenterar: videoblogg

Halleluja !

Yeeei, min mobil finns nu att hämta i solna Centrum!

..nu ska jag bara försöka hasa mig iväg dit. SUCK!

Banan och choklad muffinsarna, som jag bakade i fredags

Banan och chokladmuffins (sjukt goda!)

 

150 g smör

2 dl socker

2 ägg

1 tsk vaniljsocker

2 dl vetemjöl

1 msk kakao

1 dl potatismjöl

1 tsk bakpulver

1-2 bananer

1/2 dl grädde eller mjölk (ex mellangrädde, havregrädde el dyl.)

1 Marabou chokladkaka, 200 g

+ en nypa salt.

 

1.   Vispa socker och smör poröst. Lägg sedan i äggen och blanda.

2.   Blanda sedan vetemjöl, potatismjöl, vanlijsocker, kakao, bakpulver + salt i en separat skål. Röd försiktigt ned mjölblandningen i smeten.

3.   Häll sist i grädden och rör om.

4.   Hacka chokladen och bananerna och lägg sedan i dem i smeten.

5.   Fyll formarna till ¾ med smet.

6.   Toff! in i ugnen på 200 grader i 15 min.

7. Äääät! ;)

ginatricot förvånar

499:-

..Kanske kunde vara något till våren? Jag behöver i alla fall ett komplement till min gröna jacka..

söndagsfrukost i "vårsolen"

Jag och Niklas bor ju som bekant i en 1a och vi har fönster längs en hel vägg, vi när vi vaknar kan vi ligga och kika ut. Idag när vi vaknade så kunde jag inte låta bli att lägga märke till solen verkligen strålade! Så kallt var det inte heller, så vi drog på oss kläderna och gick till Hagaparken. Jag hade inte ätit frukost och var dessutom jättesugen på varm choklad. Så jag bredde några mackor, packade ner muggar och några muffins, och såklart värmde jag chokladen och sen gick vi.


Usch va skönt solen värmde! Jag kunde suttit där i timmar, men min man blev så frusen om fingrarna, så vi stannade kanske bara i 45 min. Men det räckte faktiskt, för på vägen tillbaka till lägenheten blev jag också lite kall :)

jag som precis lämnat hösten bakom mig..

Kikade runt på TopShops hemsida, bland annat. Hittade en klänning på rean faktiskt, men efter ett tag kom jag nog fram till att den är mer höst än vår. Anyways, så tyckte jag att den var grym.. Outfiten alltså :)
Skulle man byta ut skorna till några stängda, skulle man nästan kunna gå ut såhär redan nu. Eller?

när katten är borta, dansar råttorna på bordet

Därför var "min jacka" som jag ville ha från asos, slut när jag skulle beställa den. I alla fall i min size! Så det fick bli en annan parkas med stor luva (jag har fått någon slags thing för de!).

Denna jacka var mitt "second choice" (när den andra nu inte fanns..) när det gällde jacka. Och jag skulle absolut ha en från asos, för jag kan inte hitta någon här i Svea rike. Dessutom är det roligare att köpa en därifrån än typ.. H&M? Visst finns det ens chans att jag träffar någon med samma jacka som jag, men chansen är definitivt mindre om jag köper en på asos än på H&M.

Om den är fin och passar bra så göra jag mig av med min andra gröna, BUMS! Mia; vill du fortf. ha min skräpiga, håliga, gamla skämt till jacka? :P

"det är dags för fredags mys..

..snälla inte den sången var tyyys(t!)" Bra rim där!

Ahapp! Fredag då va, och jag sitter här själv. Jag har inget liiv(?!) Jag måste ju sysselsätta mig med något så jag passar på att baka, då jag hade några bananer som jag var tvungen att använda. Dom hade nämligen "växt ur" sina skal (?! Ja, fråga mig inte hur) och spruckit. Så nu doftar det nybakat i hela trapphuset.. Vilken tortyr för alla som kommer hem från jobbet; halvdöa, trötta och hungriga, och så möts dom av mina banan och chokladmuffins..


imorgon blir det 2 år

.. känns lite futtigt, meen :) 2 år tillsammans med min man, Niklas! Hihi.. Det känns faktiskt lite speciellt, trotts att det bara är 2 år. Vet ju att vissa slutat "fira" när man kommit över 10 år. DET kan man kalla länge! Men jag ville ändå göra något lite speciellt till honom.

(hoppas att han inte läser min blogg nu, men det tror jag iof inte är sån stor risk)

Ledtråd..

"inslagen" i ett rött band och i en röd påse, hihi!

Nu ska jag diska, sen gå iväg till sopstationen med massa grejer och sen faktiskt baka. Tror att det blir banan och choklad muffins eller "banana bread". Toodles!

RSS 2.0