Just ja.. Nytt ifrån Ginatricot

Hittade lite grejer som jag eventuellt ska köpa när jag får mina pengar. Jag har inte provat klänningarna, men jag tror att jag kan ha en grym idé. Den ljusrosa är rätt lame, men sätter man på sig en stickad tröja över, KAN det funka.. We'll see.. (och alltså inte dendär hemska glesstickade tröjan som ginas modell har på en bild. Usch!)

 


den här natten var en lååång natt.

Här kommer ett inlägg där jag tycker synd om mig själv. Ni kan välja att läsa det, eller inte. Do as you please :)


Usch vad jag har legat och vridit mig. Har haft svårt och andas och legat och frusit.. Jag som var dum nog och trodde att jag hade blivit av med min förkylning. Just nu ser det bara ut att bli värre.. Suck

Nu har jag i alla fall, med pojkvännens hjälp, hasat mig upp. Sitter vid datorn och dricker lite te och försöker vakna till liv. Men man är liksom så svag i kroppen när man är sjuk. Att försöka leta rätt på termometern i morse var ett STORT projekt. Bära in en stol i badrummet, klättra upp och rota i lådor efter den där jäkla termometern. Frös gjorde jag också! Efter att jag letat på tre andra ställen och burit tillbaka stolen, så hittade jag den. Finally! Och ja.. feber hade jag ju. Bläää

Men jag ska försöka ta mig igenom en lektion ändå. Den är ju bara någon timme (lite över 2 h tror jag.. men det brukar alltid gå så snabbt, så det känns som 1 h)
Todeloo

Trött och sjuk

Min förkylning vill verkligen Aldrig försvinna.. Men saker börjar ljusna ändå (phuu.. Tur!) Jag kommer förmodligen få jobba lite mer, fast jag har lovat mig själv att det inte blir mer än 2, MAX 2 dagar(!) i veckan. Helger är att hoppas på, i alla fall en söndag då och då. Tidigare idag pratade jag ju med CS freaking N (dvs csn för er som inte förstår mina ord, hehe) och förmodligen kommer allting gå som ska är tänkt, med studielånet.

Dessutom gick det superbra på jobbet. Var bara där i lite över 3 timmar, men det räckte efter skolan. Har dessutom fått rätt bra respons på lite olika grejer jag gjort i skolan. De känns faktiskt superkul!
Jag måste passa på att visa två diadem som jag välkomnar i min samling. Inte för att jag har så många, men domhär två gillar jag Verkligen! Dom är "så Jag".

Detta är ifrån Zara.

..och detta kommer ifrån H&M. Älskar båda två, wiiie!

PS! Tänk på att jag är sjuk.. så jag får se lite crappy ut :) Det hör till när man hostar, snorar och tycker synd om sig själv, hihi!

ring!, ring!.. bara..

...två stycken :) Hehe, jag tänkte på abbas låt, men jag ångrade mig och skrev inte ut hela ;P

Anyways, jag trodde aldrig att jag skulle hitta något på "Style by Tyra" (ni vet hon som blev "känd" i Bella och Tyra-show). Men jo, det gjorde jag visst! Tyra brukar ha så jävla fula smycken. Ja, dom är faktiskt rätt smaklösa, och även hennes kläder. Haha, alltså jag försöker inte såga henne nu, men HUR tänker hon när hon klär på sig på morgonen?

Anyways nr 2.. Så hittade jag två ringar som jag tycker var lite fina.. beställde dom igår, så som kommer väl kanske inom några dagar. Wiie, hoppas att dom passar. Annars klipper jag upp dom och gör dom till one size fits all :)
..nu ska jag ringa lite samtal till CS freaking(!) N och tigga pengar. Näe men jag har lite saker att klara upp.. Sen ska jag till skolan. Wiie, religionskunskap B idag. Sen ska jag väl plugga finska.

UPDATE:  Just ja! Jobba några timmar efter skolan också :) Glömde..

zara Hösten 2010

Wiie, jag ser faktiskt fram emot det. Nyss var jag på en av det bästa händelserna i mitt liv, nämligen en av min systrars bröllop, och det var bara fram tills den helgen som det hade behövt vara varmt och skönt. Dvs Sommar. Men Nu! Nu kan det bli höst.. I'm ok with that ;)

Jag kom äntligen(!) in på Zaras hemsida, och jag hittade lite spännande kläder där.. Just nu är jag på jakt efter par jeans, men det känns omöjligt just nu. Jag har helt enkelt ingen jeans-kropp. Sitter jeansen bra i midjan, är dom för stora i byxbenen och sitter dom bra i byxbenen kan jag inte ens dra upp dragkedjan. När ska någon börja göra custumised jeans?!

Hittade i alla fall domhär snygga outfit'sen på zara.com. Är såå sugen på klänningen, den blommiga..

inspiration

Jag ser faktiskt fram emot hösten.. Plugga, se hur löven ändrar färg, mysa inomhus när det regnar, dricka varma drycker och bara hoppa runt i härliga höstkläder :)

Nytt på sko-fronten

Jag tror nog att jag är all set på skofronten. I alla fall fram tills vintern, då blir det, förutsatt att det inte blir en slask-vinter.. Jag har dom senaste veckorna faktiskt köpt 3 par skor. Två par stövlar och ett par "clogs"/tofflor..


Stövlar från Skopunkten. Har letat nu hur länge som helst efter ett par svarta stövlar. Lite lediga, sånnadär skor som man kan ha till allt.. Och till slut köpet jag dessa från. Skopunkten. Men hur kul är det att köpa skorna där? Så.. Jag "pimpade" dom lite, hihi. Visst blev det mycket bättre?



Och det blev som sagt ett par till stövlar.. Dom här kommer från Deichmann (ja.. hör och häpna!). Det är nog dom enda skorna som jag sett inne på den butiken, som jag faktiskt kunnat tänka mig att köpa. Mycket skit finns de där inne, men man kan alltså hitta något fint par. Ibland!




Sen hittade jag dessa.. Oooh vad jag gillar dom! Så himla söta och nätta! Jag fick till och med ta stl 35 för att 36 var så stora. Sen är dom ju röda också och plus även för att dom är himlas sköna! Jag hittade dom i en liten butik på Kungsgatan där dom gör skorna själva.

Dom är alltså handgjorda, vilket känns lite extra bra. Killen i butiken sa: "Det enda som inte är svenskt på skon är dethär lilla silvriga spännet! Allt annat kommer ifrån sverige". 



favoriter från Forever21

Även fast jag hatar att ha min syster på andra sidan av jordklotet, i Californien, så är det rätt kul ibland också. När man väl ses, så är det oftast i flera veckor (semester alltså) och sen så kan man ju faktiskt beställa saker från US utan att betala massa frakt.. Hihi! I like it!

Igår gjorde jag och min lillasyster en beställning från Forever21 och för min del blev det detta:
Nu väntar jag både på mina Freepeople-kläder och på denna beställning :)

RSS 2.0