Nya skor och ledighet

Äntligen en ledig dag! Igår var det som sagt jobb till 21.30 och allting gick bra.. Mycket ny information var det, men idag är jag ledig. Imorgon också faktiskt, men sen är det back to work. Suck, 7 dagar i sträck. Jag vet att jag ska vara glad över att jag har ett jobb, och det Är jag verkligen. Men 7 dagar i rad känns lite kämpigt :/

Anyways.. Igår fick jag lönen ändå :) Så jag gick och storhandlade på PrisExtra och dessutom.. Unnade jag mig Äntligen "mina" skor på Mango :) hihi.. Jag har tittat på domhär skorna ända sen dom kom till butiken men jag har ju bara gått och väntat på lönen. Och igår blev dom Minaaa! Nu längtar jag ihjäl mig till våren och sommaren :)


suuuck!

.. jag som hade sett fram emot denhär dagen i typ 3 veckor :/ Kan ni gissa vad jag syftar på?

L-Ö-N! Blää.. Jag som hade hoppats på att den fanns på mitt konto redan på morgonen, eftersom att jag hade en liten lista på vad som behöver köpas. Mest kanske mat, men sen hade jag ju velat köpa en kudde.. :'(

På jobbfronten går allting frammåt i alla fall. Jag har fått många nya arbetsuppgifter bland annat att lära mig kassan.. De känns superkul men pga det, så kommer jag att sluta rätt så sent rätt många dagar i veckan.. Hm, men det är nog värt det. De känns jättekul med mera ansvar men också lite nervöst.

Anyways.. nu ska jag kolla lite på tv och bara slappa innan jobbet. Jag börjar 15 idag och slutar rätt sent, så jag måste passa på att vila. Toodeloo!

To buy-list

Det känns som att det inte bara är jag som har gått och väntat på lönen, hehe. Det har varit så Himla lugnt på jobbet, folk bara går och rekar och väntar, känns det som. Vi har ju iof fått den nya kollektionen (vårkläderna) meen.. Alla handlade julklappar, och sen kom ju mellandagsrean.. man passade på. Dessutom kom ju lönen rätt tidigt.. runt den 20:nde trillade den väl in på dom flesta kontona.

Nu, däremot.. En vecka kvar tills lönen kommer! Wiie, jag har så många grejer som jag behöver köpa. Behöver alltså, inte Vill ha. På listan står det mest saker till hemmet.. tvättkorg, kuddar (alltså till sängen), pressbryggare (um.. eller vad det heter). Sen behöver jag faktiskt grejer som concealer, och ögonkräm och det Behöver jag verkligen.. Gud va torr jag är. Haha, rolig information.. Anyways!
Just nu känner jag inte att det är så mycket från Mango som jag verkligen Måste ha. Vi har fått in massa fina vårkläder, men de känns som att de kan vänta. Eller, de finns ett par skor som jag Verkligen VERKLIGEN vill ha.. men jag vet inte om jag ska köpa dom. Jag vill, vill Vill men jag får fundera.
Sen finns de faktiskt EN grej som jag Vill ha men kanske inte behöver.. och det är denhär kudden från EM (har bloggat om den tidigare). Får jag ingen ny soffa, måste jag ka mysiga kuddar :) Så är det bara!
Ska ni köpa något speciellt när lönen kommer?

myyyyys! Den är nämligen i sammet :)


Snabba Cash - se den



(om ni inte läst boken och ska se filmen, Och INTE vill att jag ska avslöja några detaljer.. Sluta läs nu! :) hihi..)

Jag och N var ju på premiären av Snabba Cash i fredags. Det var jättebra, men jag vet inte.. den kändes lite futtig liksom. Allting flöt på så enkelt.. en kokaindeal, inga problem! Inga poliser eller nåt, dessutom verkade dom inte ens rädda för att dom kanske skulle bli busted. Näe, dom stod där och skar i kålhuvudena (?). Och sen så sprängdes deras "place" och alla typ; Hoppsan! bäst att vi drar.. Sen Inget mer om det. Det kändes så otorligt förkortat, som om det fattades massor.

Over all, var filmen såklart superbra men jag hade varit ännu gladare om Mrado hade klarat sig undan. Jag ville ju att han skulle åka tillbaka till sin dotter Lovisa och så skulle som flytta från sverige och leva glada dagarna. Och han skulle ta hand om henne och inte hamna i någe mer trubbel :'( Men nääe, han blir överkörd och typ (nästan?) dör :s Usch!

Jag vet inte om jag är ensam om det, men jag kände en sån jävla sympati för Mrado. Han hade liksom tänkt lägga sitt kriminella liv bakom sig och bara fokusera på sin dotter. Allt för henne liksom.. Jag vet inte, men jag är så svag för "förälder-barn-rellationen" både i film och i verkliga livet. Kanske för att jag själv inte har fått så mycket av det. Det rör mig så djupt in i själen.

Det som är lite konsigt iof, är ju att jag sympatiserar med en grovt kriminell kille som heter Mrado (haha..) Hur kan man tycka synd och "heja" på någon sån? hehe..

Ja, när man var liten och kollade på Jönssonligan, hejade man ju på bovarna. Man ville ju Inte att dom skulle åka fast.. kanske är lite samma där då :) Jag kanske inte förstår bättre, hehe. Bra var filmen i alla fall.. Jag ska läsa boken så fort kan får lön och kan köpa den. Jag har föresten många andra grejer jag måste köpa också.. Hm.. kanske ett till inlägg nu då.

Summan av kardemumman: SE SNABBA CASH. (ps, Joel is looking soooo great^^! )

dagens Me

Nu mitt i vintern, är det någon i huset som roar sig med lägenhetsrenovering (?!?!) och jag håller på att lose my mind av allt borrande, hackande, dunkande och dundrande.. Jag blir gaaaalen!!! Jag sitter här vid datorn och njuter av mina lediga timmar innan jobbet (börjar kl 13 idag)..

Hihi.. sen stötte jag på den här bilden på nätet.. Den var bara såå klockren :)



(jag gillar är gubben börjar slå allt hårdare och hårdare nån gång där i början och sen skriker.. haha)


Snabba cash, födelsedag och nya jeans

Igår fyllde N år och jag hade bakat scones till honom på morgonen, innan han susade iväg till skolan. Jag sjöng lite på födelsedagssången och gav honom sen en liten present.. Två biobiljetter till premiären av Snabba Cash som vi ska gå på idag. Wiie, både jag och N har sett fram emot filmen ända sen N läste böckerna och ända sen vi såg Johan Falk-flmerna. Joel (han som spelar huvudrollen) är ju sååå bra! Grym helt enkelt.

Anyways, så hade ja fixat lite mys till kvällen sen. Jag hade bokat bastun som vi har i huset och där hade jag tändt ljus och fixat med mat (tacopaj och sallad, hihi), mousserande vin och cokladdoppade jordgubbar.. Mumms! Det var nog en uppskattad liten present och vi hade de super mysigt.
Idag ser vi båda fram emot premiären och kl 18 ska vi till Sergel och kolla på den. Lite popcorn eller godis blir det nog också, hihi.

Måste passa på att visa ett par supersnygga jeans som jag köpte på Mango för ett tag sen.. Det är meningen att dom ska vara lite "boyfriend-style"/baggy (dvs inte tighta) men jag ville att dom skulle vara just tighta så jag köpte den minsta storleken och vipps! Så fick jag ett par tighta byxor, precis så som jag ville ha dom. Dom är dessutom lite sådär halvlånga och det är meningen att man ska rulla upp dom en bit. Meeen, jag vecklade ut dom, och nu är dom sådär schysta, halvlånga! I love them!.. Men nu väntar jag bara på att våren ska komma så att jag kan använda dom. Jag vill liksom inte springa runt i halvlånga LJUSA, stentvättade byxor mitt i vintern. Näe, dom får vänta.. :)


Jag har klippt mig.. KORT!

Vad tycker ni? ;)

Jag satt hårmodell hos Wella Studios här i sthlm och dom tyckte att jag
skulle bli blond och korthårig. Temat på frisyren (och stylen, dom stylade
oss också, kläder, smink och allt) heter Techno Poetry och jag älskar det!
Den orangea färgen byttes bort mot en kallare blond färg, och jag gillar det! 

Jag tänker typ älva/tingeling/peter pan känsla.. Jag gillar det verkligen
men N var ju inte direkt överlycklig :/ Vilket känns jättetråkigt. Jag vill ju
att han ska tycka att jag är fin.. Jag trivs i det, men skulle varit super-
dupernöjd om han också hade varit det.







Jag är faktiskt förvånad över att jag passar så bra i kort hår :) Frisören hette Mika och var från Finland. Det var en färg och klippkurs som Wella anordnade för frisörer från hela norden. Hela grejen var så grymt kul :)


Det var verkligen på tiden..

..för ett nytt inlägg. Phu! Jag har inte bloggat sedan förra året (?!) What's up with that? Jag får helt enkelt skärpa mig.

Det har hänt mycket sedan sist.. Jag har firat jul med min älskade N och hans familj.. Självklart med min familj också. Vi valde att dela upp dagen och först vara hos N's familj och sedan efter Kalle Anka, åka till min familj. Dessutom så kom min syster Bettan hem från usa, och det var Verkligen en Big Surprise! Hon hade överaskat alla genom att inte berätta att hon skulle komma hit. Till mig sa hon att dom hade tänkt komma men att dom inte hade hittat några billiga biljetter. Men sen kom hon ändå och jag var såå chokad när hon ringde mig från min pappas telefon och jag hörde min systers röst. Det gick liksom inte ihop :) Bettans röst från pappas mobiltelefon.. Bettan skulle ju vara i usa? :) Det var jätteskoj att få träffa henne i alla fall.

Jag och N har julstökat en massa. Det har blivit både julskinka, lussebullar, pepparkakshöghus, tryffel, knäck och massa julklappsinslagning. Men nu är julen slut och vi har tagit bort allt julpynt.. Nu längtar nog både jag och N till våren. Det är ju fortfarande massa snö ute så det kommer nog dröja ett tag innan jag kan få ta på mig mina nya korta, ljusa jeans som jag köpte från Mango för ett tag sen.

Anyways.. nu är jag tillbaka i bloggvärlden och jag har en stor nyhet att berätta..

RSS 2.0