otippat (!) uhm.. Ja!

Jag har länge varit emot sk "lack leggings" och jag fattar inte varför någon skulle vilja ha på sig något som liknar svart sopsäck på benen(?!) Meen.. jag kanske börjar mjukas upp lite. Inte för att jag någonsin skulle ta på mig ett par svarta "lackleggings" men kanske i någon annan färg?
Jag satt inne på Forever21.com igår och dessa två plagg råkade dyka upp bredvid varandra på "news". Inte för att dom hörde ihop eller så, utan det var nog bara så att dom hamnade på samma sida.

..Snyggt? Nja, men annorlunda. Coolt! Jaa, jag gillar det nog. Jag gillar att inte alla springer runt med silver-gråa leggings :D

Vet inte om jag kommer köpa de, men.. Kanske! De lutar åt de. Men vad tror ni, har jag blivit galen? :P

lite sunes jul innan skolan..

"jag har betalat skatt, jag har gjort lumpen, jag skänker pengar till rädda barnen, jag har alla rättigheter på min sida. Allemansrätten!"



Nu ska jag gå till skolan. Har min första samhällskunskap B- lektion. Hoppas, Hoppas, HOPPAS att läraren är lika bra som den förra jag hade i Religion B och Historia A. Hon var grym!
PS. Det är faktiskt snart jul! :) And i love it!

it only happens to me..

Så, måndag igen och helgen gick rätt så snabbt. Jag hann faktiskt med rätt så mycket ändå.. Var på middag hos N's bästa kompis och hans flickvän, hälsade på hos min syster och hennes familj, lagade god mat.. Och just ja, slog upp knät och fick min historias största blåmärke (!)

Jag, Stephanie och Jennifer var ute i torsdags natt (det var ju iof helg, men nääästan ^^) och dansade loss på SOAP. Det var grymt kul eftersom det var så länge sen, men sen när vi skulle hem och hade sagt hejdå, DÅ händer de. Jag ser bussen och börjar springa för att hinna med den.. Mitt i natten, full som jag vet inte vad, så snubblar jag på trottoarkanten och slår upp knät. Ligger på marken kan grinar för att strumpbyxan gick sönder och att jag missat bussen..

Hade jag vetat att jag hade fått detta blåmärken, hade jag nog grinat lite till :P

Jag är faktiskt lite förvånad över att jag inte bröt något :P

leker med löshåret

ÅH! jag blir så galen.. Jag vill bara att mitt hår ska växa så Häääär! Snabbt och NU! Toff så är de långt. Näe, under tiden får jag leka med löshåret istället. FAN att jag klippte mig. Eller.. Jag var ju nöjd och så, och jag älskade i och för sig kort hår (så himla lättskött!!) meen.. Man kan ju inte variera sig så mycket, vilket är trist. Det liksom bara kort, Kort!

För någon timme sen blev jag i alla fall äntligen(!) klar med ett fördjupningsarbete i religion. Phu! Så jag har spenderat den senaste timme med att sminka mig och leka med mitt löshår. Tog någon lite bild som jag tror få åka upp här på bloggen :)
Yeeei! Jag är glad och kan andas igen.. Arbetet är klart!

mina ringar..

..Ja, jag har lyckats samla på mig en del. Men det finns fortf. ringar som jag saknar. Tex någon med en snygg svart sten(!) ..i guld såklart! Jag är verkligen en guld tjej. När jag var yngre, tycker jag bättre om silver, men sen jag började experimentera med smink och hår så blev jag mer en guld tjej.

Här kommer i alla fall min "ring-collection"..

Fr. vänster: Glitter, Erica Weiner, Glitter.

Fr. vänster: Glitter, H&M, Style by Tyra, Style by Tyra.

Fr. vänster: H&M, Next, Mango.


nya favoritörhängen

( tog bilden efter att jag tagit en nap i soffan.. Därav tröttheten:P )


Från Ur&Penn. Ja, det är inte ofta man hittar något där ifrån, men det var faktiskt love at first sight när jag såg dem på min lillasyster. Nu har vi samma lika :)

en notis;

När Jockiboi börjar lotsa oss i modejungeln.. DÅ har det gått bra långt (?!)..


Lite gulligt på samma gång, hehe. Enligt Jockibois modebok är det är "okej" att ha glittriga Ed Hardy-tröjor och halsband med krucifix och pärlor, som var som tokinne för 5 år sedan, och inte en SÄLJS längre(!). Men det är som sagt Inte okej att ha en aningen längre badbyxor.

Kom ihåg det nu alla!

boho-klänningar från Mango

Klänningar måste ju ju vara de grymmaste plagget! En färdig outfit liksom. Dessutom har jag en thing för de klänningar som är lite åt bohemic/folk/hippie-hållet. De här två ifrån Mango gillar jag verkligen! Den gröna är himla fin, men den måste man nog ha en kofta över eftersom det är så satans kallt nu.

Jag vill nog Helst ha den gröna, men den andra är också rätt fin.. Klänningaaaar.. ge mig!

699:-
699:-

the look of 101004

Idag är det är inte bara kanelbullens dag, utan även den dagen då jag lägger ut min första "dagens outfit". Hehe, jag vill nog inte kalla det för "dagens outfit", det måste finnas ett bättre ord som inte skriker modeblogg(!!!) Om ni har några förslag, så hjälp mig gärna. Tillsvidare: får den heta "The look of (datum)"




Jacka: Zara
Stickad tröja: Second hand, Stockholms stadsmission.
Jeans: Cheap Monday
Skor; Converse
Väska: gammal favorit från Don&Donna
Ringar: Glitter och Erica Weiner(fjäder-ringen)

nemos revealing; svamp-frisyren är inte frivillig!

När min lillasyster berättade att hon kollar på Kungarna av Tylösand, skämdes jag ihjäl. Nu tittar jag också, och jag skäms ännu mer för min egen skull. Men ja, anyways..

När jag har kollat några avsnitt och även läst Paows blogg, och sett lite bilder, kan jag inte låta bli att fundera.. Varför ser Nemo ut sådär i håret? Tycker han att det är snyggt?! När han har fixat sig och precis ska gå utanför dörren.. Han tar en sista titt i spegeln och tänker "shit va läcker du är! Brudarna flooockaaaaaaaas!!!" Jag har så fruktansvärt svårt att tro de. Men då kommer ju nästa fråga:

Om han inte fixar håret sådär för att han gillar de, måste det ju finnas en annan orsak? Jo, att han måste! Det är det vettigaste jag kommer fram till.

Jag googlade lite och hittade en bild på Miss Camis blogg (ni vet, hon som också var mer i programmet). Och ja, där hade vi svaret..

bild lånad från www.paow.se
bild lånad från www.misscami.se

Alternativ 1: Killens hårfäste kryper bakåt och han försöker stanna tiden genom att kamma allt hår han bara kan, frammåt!

Alternativ 2: Han ligger på top-tre i "who has the biggest forhead-tävlingen".

Ett tag trodde jag faktiskt att han gillade den där frisyren. Men han är ju liksom lite illa tvungen ;) Men en sak som jag fortf. inte fattar.. Hur kan en tjej gå med på att ligga med honom, eller ens kyssa? Frisyren ser ut som en svamp, han pratar så fort att att man inte hör vad han säger och på det, har han med all säkerhet DIVERSE könssjukdomar.. och fortfarande, får han ligga med fulla tjejer! Suck!

..Han kanske är rolig?

äntligen en ny jacka

Hittade äntligen en jacka idag på Zara. Min lillasyster Mia och jag hade en heldag på stan och hann med rätt mycket.. Imorgon är det våran äldsta systers bröllop och mycket att göra. Här kommer iaf lite bilder från idag :)

RSS 2.0