"still going strong" som mamma skulle ha sagt.

Det är konstigt det här med Converse. Något som var så populärt på 70-talet har kommit tillbaka big-time och idag finns det väl inte en kotte som inte vet vad ett par Converse är.

Jag måste erkänna att det tog lång tid innan jag kunde ta till mig just dom skorna. När jag gick på gymnasiet var det bara massa "svartrockare" och "emos" (vill man gå klädd i svart och måla svart kring ögonen, fine. Don't get me wrong, jag gillar det bara inte!) som använde converse. Svarta skulle dom vara och helst så slitna att hälarna stack ut. Ibland kunde man också se en svart sko på högerfoten och en röd på vänsterfoten. Näe, jag fick bara en dålig, riktigt Dålig bild av Converse.

Men det ändrades faktiskt. När jag bodde i Usa köpte jag faktiskt mitt första par. Det var ett par rosa och vita med rosa skosnören. Väldigt "flickiga" och inte alls sådär "hårda" som jag skrev om tidigare (emo-looken). Dom sålde jag faktisk senare, men just nu finns det ett par bruna Low top i min ägo. Dom köpte jag också i usa när jag var på besök hos min syster. Faktiskt förra året.. och Nu väntar ett par andra på mig;

Ett par offwhite/creme-vita low top. Yeah! I can't wait.. Min syster kommer på besök till sverige snart, och hon har dom med sig. Dom blir nog perfekta till klänning, jeans och shorts i sommar.

Dom som är överst, fast low top, har jag redan. Dom som är under är snart mina! ;)



vad tycker ni föresten om dessa här nedan? Det måste nog vara dom top 5 fulaste Conversen jag har sett.. (förutom ett par riktigt, Riktigt slitna Converse! Vem tycker att det är snyggt när hälarna sticker ut eller när man kan se vilken färg man har på strumporna?
..man kan föresten visa strumporna i dessa skor också, haha!

Kommentarer
Postat av: B

kolla din fb-mail, viktigt! :)

2010-05-20 @ 06:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0