efter ett års letande efter en jacka..

En beställning från asos kommer snart att göras. Dessutom så är det gratis frakt, WorldWide!

Jag har letat efter en ny grön jacka (min som jag har är TOTALT trasig! Snacka om att jag fick valuta för pengarna!) och jag har letat och letat och letat, men till ingen nytta. Hittade ingen i usa heller. Men NU så!

känner mig inte sådär jättetaggad för dagen idag. Jag jobbar inte, men har däremot en tid på Karolinska sjukhuset. Usch, jag är nervös, rädd och orolig. Niklas ska följa med, så det känns tryggt.. Men fortf.. Jag är så orolig.

just ja.. Las Vegas!

Här kommer en liten bildbomb från när jag, min lillasyster, min storasyster och hennes man, var i Las Vegas innan jul. Ska lägga upp lite från resten av tiden i Usa också. Vi var ju ändå där i nästan 3 veckor :)

Precis när vi kom dit! Såå vackert!
På buffén på vårt hotell, Aria.
En "fontän show" med musik. Vattnet liksom rörde sig i takt med musiken.
Utsikten från vårt hotellrum. Fönster längs hela väggen.
På CocaCola store.
Påväg hem efter en shoppingrunda i Vegas!
På M&M's world.
Vårt hotell, Aria.
Inne i hotellet The Venetian. Allt där är uppbyggt som Venedig. Det finns till och med en kanal inne i hotellet där det åker gondoler. Såå fint!
Lite av kanalen och broarna.

HM eller mango till våren?

Ja, jag måste ju säga att våren känns väldigt långt borta, men det hindrar ju inte mig, eller någon annan, för att bunkra upp med vårkläder och skor. Då är man ju all set sen när minusgraderna försvinner och solen tittar fram. Yeah!, det gillar vi.

Jag vill i alla fall ha ett par klumpiga bruna klackar till våren, ett par som man kan använda varje tag, typ. Jag Älskar swedish hasbeens, men jag tror inte att det blir ett par sånna. Jag är lite trött på "häftstiften" som syns på varje sko, om ni vet vad jag syftar på..

Men nu har jag hittat två eventuella kandidater dykt upp, men jag måste säga att jag är tveksam. Tveksam till om jag verkligen gillar som från Mango, eller om dom ser konstiga ut. Tveksam till om jag vill ha skorna från H&M då jag vet att dom kommer sitta på många tjejers fötter i vår och sommar.

Vad tycker ni om skorna från Mango?
..och vad säger ni om skorna från H&M ?

RSS 2.0