Boho-boots

Gullisar!  rösta på mina boho-boots. Här finns länk till mina skor!

Haha, nu lät jag desperat va? :) Ni behöver föresten inte ens rösta.. Paow, dessie, kissie och missie och alla dom andra, DOM ligger redan först. Vi vanliga, dödliga har ingen chans mot dom där stjärnorna.. host, oj. Jag fick visst något i halsen.. :)

Anyways.. Jag fick iaf 50 kr rabatt på nelly när jag designade min sko. Så nu ska jag kolla om jag kan hitta något för mitt presentkort där, som jag fick av min syster när jag fyllde.

Mitt jobb, slutar jag by the way, på fredag. Yeeis! I can't wait!

äntligen helg..

Vet ni, jag har sagt upp mig. Ja, jag som var så glad över att ha fått jobb och bla bla bla blaaa... Men jag orkar inte och jag VILL inte. Det är nog självaste anledningen.
När jag fick dehär jobbet som jag har nu, hade jag heelt ställt in mig på att börja i skolan igen. Ja, jag kände faktiskt någon slags motivation (! hör och häpna ^^) och det gör jag fortfarande. Sen blev jag tvungen till att bestämma mig  jävligt fort eftersom utbildningen skulle börja 4 dagar senare. Jag hoppade på de, och nu har jag börjat ångra mig.. Men som sagt.. Uppsagd och klar för skolan är jag nu :)

Nu jobbar jag en vecka till och sen i början av Augusti kommer jag sätta min i skolbänken igen. Det blir Finsk steg 1 (sedan steg två om det funkar bra) Samhällskunskap B, Religionskunskap B och Historia A. Det motsvara heltid i studier men jag hoppas på att jag kommer kunna jobba någon/några dagar i veckan för att få in lite cash. Vill ogärna ta studielån i början, i alla fall när jag läser på komvux. Funkar det bra i skolan kommer jag nog försöka ta matte efter jul. (yeeie! or not.. ) Känner att jag måste de.

Jag har föresten beställt lite kläder från www.freepeople.com (ett märke från usa, sjukt fina kläder!) Detta hamnade i min shopping basket denna gång:
Beställde även ett armband, men de kan jag inte hitta på webshoppen längre. Är nog slut :) Hoppas, hoppas, Hoppas att dom kommer snart! :)

RSS 2.0