working eight to five..

..Japp! Så är det just nu. Och de känns såå jäkla lyxigt att få sluta 5 varje dag och Dessutom ha helgerna lediga. Jag har alltså börjsat jobba på ett företag som heter Klarna, där jag ska sitta som Kundtjänst. Klarna är ett jättestort faktureringsföretag som bland annat har kunder som Cdon, Ginza, Bubbelroom och Nelly.com. Klarna sköter alltså deras fakturor så dom slipper skicka ut och fixa med det själva.

Vi har precis börjat våran utbildning och det är såå mycket att ta in. Massa ny information och ett nytt program att lära sig i datorn. Men det känns suuperbra! Att slippa domhär jäkla helgerna och faktiskt kunna göra saker efter jobbet. Inget mer "jobba till halv 10 och om man har tur, komma hem vid 11". Dessutom finns det jätte, jättebra utvecklingsmöjligheter på Klarna.

Anyways.. Jag klickade hem domhär byxorna från Nümph igår. Jag blev såå sugen så jag var tvungen :) Älskar färgen också! Hoppas jag får som snart, men då kommer jag nog ändå inte kunna använda dom. Det är ju steeekhett nu mera!(?) Jaja, jag längtar i alla fall tills som kommer. Hoppas, HOPPAS bara att dom passar..

Jag fick den!

Min älskling hade köpt parfymen som jag ville ha :) En så himla bra födelsedagspresent!

För er som inte vet hur den luktar, kan jag bara säga:  Nytvättade kläder! Mmm...

min midsommarafton och födelsedag

Nu är vi äntligen hemma igen, jag och N och har sovit en natt hemma. Vi har alltså varit i Dalarna där vi hade hyrt en stuga över midsommar. Jag fyllde ju år på just midsommarafton så det kändes skönt att inte hänga på någon fest med massa människor som inte känner mig. " Aha, och vem är detdär som kommer med tårta?! :s "

Stigsbo hette i alla fall stället där vi bodde. Vi hade hyrt en gammal stuga som hade sjötomt och båt. Det var väldigt primitivt med utedass och allting, men det var härligt ändå. Inte så fasligt mycket mygg som vi hade räknat med och fint väder 2 dagar av 3.

Huset och lite sånt..
Tårta efter midsommarlunchen skulle jag ju såklart ha! Jag försökte att göra en Carl Gustav-tårta och jag måste säga att den blev riktigt bra! Med dom förutsättningarna som vi hade i stugan, kunde det inte blivit bättre, hehe.
Vi var faktiskt runt på lite olika midsommarfiranden med två andra par, Björn & Nadia och Annika & Richard( som var från tyskland). Bland annat till ett i Tällinge (om jag minns namnet rätt) och ett i Rättvik. Där var jag också lite extra "turist-ig" och köpte en Dalahäst målad i Rättviks färger. Grå var den..

..dagen efter, på lördagen, var det dags att åka hem. Även fast vi hade haft det supermysigt, längtade nog både jag och N hem lite grann.. ;) After all: så hade vi en jättebra midsommar! Sol, bad, båt, födelsedag, tårta, majstång, sill och blommor.

dansk dessign

Jag måste berätta något; Jag har blivit helt kär i danska kläder.. När jag har fått jobb måste, bara Måste jag ta en tripp till Danmark och kika på lite kläder. Jag vet inte varför men danskarna är jävligt duktiga på kläder! Noa Noa, Vila, Nümph, Drys, Culture.. Ja, I can go on forever! Just nu är jag väldigt inne på Nümph och har hittat några gobitar som jag är såå sugen på att beställa. Meen, jag får vänta :/

Drömma kan man ju göra så länge..

det går bra nu

Eller, egentligen inte. Jag har fortf. inte hittat något jobb som jag trivs med, men jag har stora förhoppningar. Nu vet jag att det finns hopp om att hitta en butik som jag verkligen kommer trivas i, där jag kommer utvecklas och där jag kommer bli uppskattad. Och mest av allt kanske känna att jag gör någon nytta, där jag kan erbjuda kunder mina kunskaper.

Jag ska ge er en recap: Den här senaste veckan har jag jobbat på en liten, liten butik i västermalmsgallerian. Låånga pass varje dag, ingen kvallité på kläderna What so ever (! iaf inte på tjejkläderna), det hade inget som helst sortiment och butiken var inte organiserad för 5 öre!

Jag kunde med andra ord inte erbjuda kunderna någonting pga deras sortiment. När kunder kom in och letade efter en svart kofta var det bara att säga "Tyvärr!". "Vitt linne? Nej, sorry.." Ni fattar ju? Jag kunde heller inte hitta nånting! Allt var bara en enda stor röra, och sen skulle man försöka memorera vart allt fanns(?!) Glöm det! Tänk er ett kaos, och då pratar jag inte om något organiserat kaos.

Dessutom.. Frågade jag om något (alltså ägarna) blev dom arga. Och valde jag att göra saken själv utan att fråga, ja då blev dom också arga. Hur jag än gjorde fick jag skit tillbaka. Och en sak måste jag stryka under, Jag är ingen sån stark person som bara kan borsta av mig allt det negativa. Nej, jag suger åt mig som en svamp! Det var delvis därför som jag tänkte att det kanske ändå var bra för mig att vara där. Så att jag kunde tuffa till mig lite. Men det funkade verkligen inte.

Att trippa på tå 9 timmar om dagen, 5 dagar i veckan är så sjukt påfrestande. Det finns nog andra ställen för mig.

I hope..

jag är såå trött..

..och Såå sugen på domhär skorna! Jag måste bara ha dom! Dom kommer ifrån Bronx (ett av mina favvis-märken, dom gör så grymma, unika skor!) och kostar ungefär 1400:- Jag veet, alldeles för mycket, men dom Är ju så fina! Jag vet Precis vad jag skulle matcha dom med.

..när blir ni mina?!

 

..Jag förstår egentligen inte hur jag ens orkar bry mig om att blogga. Just nu är jag så trött att jag snart somnar framför laptopen. Jag har börjat jobba igen och jag är Verkligen inte van med 9 timmars pass i butik, varje dag. Meen, jag får väl vara glad.. eller nåt.

min röda, sköna maxiklänning

Måste visa denna underbara klänning som jag hittade för några dagar sen. Den är lång (såklart) och i en underbar röd färg med ljust mönster på och den känns så otroligt skön mot huden. En Riktig sommarklänning! Och vet ni vad det bästa är? Den kostade bara 299:- i den mest otippade affären ni kan tänka er.. Jag vågar inte ens skriva det.

Tre ledtrådar: -Butiken är INTE en kedja, utan en liten butik som bara finns i sthlm.
-Ni som bor i eskilstuna kan ju tänka på typ Zelda och Lippsy (om ni minns dom)
-Man skulle ju bli förvånad om dom INTE hade Savannbyxor i butiken (!)

..så ni kanske fattar varför jag skäms över att ha köpt den i en sån butik. Haha, fast den var ju faktiskt fin! :)

the weekend with my sister

Något bloggande i helgen blev det inte, eftersom jag har varit rätt busy. Min lillasyster kom till sthlm över helgen för en liten "paus" och vi har hunnit med massor. Secondhand affärer, glass i solen, shopping på HÖG nivå, hihi.. Sex and the city-avsnitt och lite allt möjligt..

En bild säger mer än tusen ord sägs det ju. Så här kommer helgen i bilder:

Signaturepose, hihi

Saknar dig redan, gumman! Men vi ses ju snart igen :)

midsommarafton + födelsedag, Here we come!

Åh vad skönt att det äntligen är klart vad vi ska göra den 25 Juni. Ingen har väl missat att det är midsommar afton då.. men även min födelsedag. Yepp, jag har turen att fylla år på midsommarafton ungefär var fjärde år. Jordgubbstårta, sill och det bästa.. Att Alla flaggar för MIG, mohahaha.. :)

Nu har vi i alla fall bestämt oss för att Jag, min N, min vän sara och hennes man, ska åka till Dalarna. Yeei! Jag bokade precis stugan som vi ska bo i och jag hoppas, hoppas, Hoppas att den är så fin som vi föreställt oss. Eller, vi får väl vara glada om vi ens kan sova i stugan, haha. 390:-/dygn är ju inga stora summor direkt, så vi får väl vara glada om det i alla fall inte regnar (in?). Man vill ju gärna kunna sitta utomhus och njuta. Stugan har by the way sjötomt och egen badplats vilket är såå nice. Om det finns en båt där ska jag lätt ut och ro, hihi. Jag älskar verkligen det!

Wiie, vi kommer verkligen få ett traditionellt midsommarfirande i Dalarna. Kransar i håret, sång, dans, fioler och mygg. Mys!

gamla, nya saker

Solen skiner idag och jag får nästan dåligt samvete för att jag inte tar på mig sneakers och går ut till Hagaparken. Men jag är så trött och så hungrig. Dessutom sover min man, han var visst ledig idag. Och jag har faktiskt lovat göra keso-pannkakor idag (om ni inte har provat det så GÖR det! det är grymt! Mycket nyttigare också, än vanliga.

Nu när jag sitter här vid datorn kom jag på att jag faktiskt kan lägga upp två fynd om jag gjorde för ett bra tag sen. Armbandet hittade jag på H&M och skjortan på GinaTricot (hör och häpna! hihi..). Skjortan har jag verkligen använt flitigt men armbandet ligger fortf. i min smyckeslåda och väntar ivrigt. Kanske idag?

Skjortan på bilden är inte den som jag köpte, men jag hittade ingen annan på deras hemsida. Min har små knappar på fickorna och inget sånt där krimskrams på sidorna. Usch Ne, plain och simple är den och såå skön. Att bara slänga över sig, ni vet.

Idag ska jag ut och lämna cv'n till hela kungsholmen och solna centrum. Yeah! Inte en butik ska bli utan mitt cv :) ..I alla fall dom butikerna som jag skulle kunna tänka mig att jobba i. Igår kväll satt N och jag och filade på mitt personligabrev, som till slut blev riktigt, riktigt bra. Så nu är det komplett och jag är ready for som new challenges!

the queen..

..of fucking everything! :D hihi.. Den här magneten satt på kylen när jag kom hem igår. Det var min Man som köpte den till mig då han tyckte att den passade, hehe. Det är inte så att jag ska bestämma allting, men han menade det på ett gulligt sätt :) Bilden är ju klockren också.

I really love him :) My man..

RSS 2.0