jag har äntligen handlat på..


Phu! Nu var det länge sen som jag uppdaterade, sist var det ju faktiskt hemma i Sverige.. Men jag har varit så upptagen dom senaste dagarna, så det har inte blivit mycket blogg-tid. Nu flänger vi ju runt på Yogurtland, Pinkberry, olika malls, Target, ROSS, Marshalls, olika shopping centers och massa mer..

Nyss var vi faktiskt i Las Vegas och det var riktigt skoj! Buffé, shopping, spelmaskiner och massa walking around. Jag hann faktiskt med en snabbis inne på Sephora också, en av mina absoluta favoritaffärer här i usa. Typ beauty-heaven x 659972!

Jag köpte lite smått och gott som jag länge har behövt och även en och annan pryl som jag länge velat testa.. Det som jag var tvungen att köpa var detta:
Highlighter. Denna var så sjuktbra, btw. The Balm, ett märke som kommer ifrån San francisco.
Vit mascara bas från Lancôme.

Det som jag däremot inte behövde, men ville testa var dessa två produkter..
Powder concealer från Benefit. Ett amerikanskt märke som tyvärr inte säljs i Sverige. Älskar deras smink och denna Måste testas! Används ovanpå den vanliga concealern.
Klassiska lipplumpern från DuWop. Har redan provat den och den funkar verkligen! Dessutom är den inte lika kladdig som TooFaced lipplumpern.

Well, well.. Nu ska jag gå och sova. Imorgon är det julafton och den ska spenderas med svensk julmat och godis i massor. Ska nog träna på morgonen, hehe.

bara 2 dagar kvar..

Snart åker vi.. Lite humor tills dess.. :)

4 dagar kvar och resfeber

Shit.. nästan alla julklappar är inhandlade och på onsdag flyger jag och Mia till San francisco för att fira jul med våran andra syster Bettie. Så nu sitter jag uppe kl 08.07 på en lördag morgon och skriver om resfeber. gaaah! Kan inte fatta att vi åker snart. Nyss var det ju 3 långa månader kvar.

Anledningen att jag är uppe på tidigt idag, är för att jag ska åka till etuna. (blir nog den första på 3, 4 månder?! under varför.. host!) Vi ska fira lite "mini-jul" och byta julklappar med varandra innan vi drar till US. Fika och lite sånt blir det väl också.

Jag har egentligen bara mina kusiner kvar att köpa till. Ja, och sen grejer till Bettie att ta med till usa.. Choklad och sånt. Mmm! En Aladin-ask slinker nog också ner i resväskan..
Anyways.. Om off to Eskilstuna, bye!

"working 2 to 11..

..what a way to make a living.." lalaalaaallaa... Just nu sitter jag och jobbar. Lilla Ingo-Bingo sover så jag passar på att äta lite choklad, plugga, kolla på tv och blogga. Heh, allt på samma gång. Jag slutar vid 11 och sen får jag taxi hem (gulligt av dom) För dom som inte fattat så sitter jag alltså barnvakt(!)

Mitt i alltihopa så kom jag att tänka på vad jag ska köpa i usa. Hm.. listan är låååång kan jag meddela. Kläder står ju såklart med på listan, men inget specifikt. Sen finns de några saker som jag definitivt måste köpa..

nya UGGS! Gaah, jag skulle ha behövt dom såå mycket just nu. Meen, jag får vänta tills jag kommer till US. Ska köpa demhär i chestnut men vet inte om jag ska ha "mini" eller "classic". Tall blir det alla fall inte (alltså dom som går över knäna)
Smink är ett måste när man åker till usa. HAMSTRAAA! (you gotta love it!) Och Benefit finns inte att köpa i sverige, så det är extra roligt med dom produkterna. Detta puder är ett ljusreflekterande som man lägger över sin concealer. Har velat testa det en längre tid, så nu äntligen kan jag!
Lounge-kläder! Jag har verkligen knappt några alls! Så jag måste köpa mig i alla fall minst Ett par Juicy Couture-byxor. Dom är ju helt otroligt sköna och mysiga. Ska se om jag lyckas hitta dom i mörkgrönt (dom kan ev. ha det under julen, som typ en "holliday-edition") men annars blir det väl ett par svarta eller bruna.

Har jag btw nämnt att jag sitter på planet till USA om Exakt en vecka! Aaaah! Galet!

Vart är hon?

Ibland måste man bara stanna upp. Stanna upp och tänka efter på hur man egentligen har spenderat den sista tiden. Om det har varit värt det, och hur man har det i dagsläget. Då kan det gälla, jobb, livssituation, kärlek eller vänner. I mitt fall är det kärleken.

Det har gått upp och ner och stundtals har jag undrat om det egentligen har varit värt att fortsätta mer. Ingen tillit, men det kanske går att bygga upp? Ibland har det varit brist på respekt, men det går kanske att ändra på? Det verkar nästan som om jag är dömd att få spendera min tid på jorden med att gråta, att bli sviken och att inte kunna lita på människor.

Jag undrar om jag någonsin kommer att få ha ett förhållanden där jag inte kommer att bli bedragen. Där min pojkvän inte kommer att ljuga för mig, att gå bakom ryggen för mig. Men det är inte bara otrohet som kan förstöra att förhållande, det är även brist på respekt för varandra. När man inte ställer upp för varandra och inte står upp för varandra.

När man blandar otrohet, bråk, brist på respekt och bristande tillit, ja.. Vad får man då? Är det fortfarande värt att kämpa och spendera mer och mer tid av vårat värdefulla liv. Det liv som vi bara får uppleva en enda gång. En chans att förvalta och göra något bra med.

Jag vet inte vart jag är påväg, eller om jag ens gör rätt. Jag vill bara vara den glada annelie som jag brukade vara. Vart är hon?

varför har Kissie nattlinne på krogen?

GinaTricot. Ja, där finns lite av varje, både skit och snygga saker. Lite som i bloggvärlden då också, hehe.

På Kissies.se figurerar ju plagg från GinaTricot rätt så frekvent och nu har hon även börjat klä sig i underkläder ifrån Gina när hon är..
bilder lånat från kissies.se och ginatricot.com


..PÅ KROGEN (!?!?) Antar att hennes bloggbusiness går dåligt, men dehär..
"so not kissie-style"

God morgon, god morgon..

..och det är 12,5 minusgrader utanför min fönster just nu. Vaknade och kikade ut och träden är totalt vita och frostiga och dom såg bara Så otroligt kalla ut. Anyways.. Jag bloggar egentligen nu för att jag ska visa mina nya vinterskor. Yeei! jag hittade verkligen dom allra bästa i år. Det kunde liksom inte bli bättre.

Köpte dom på Zoe (tror att det är någon typ av liiten, liiten kedja. Åtminstone här i Stockholm. Skorna kommer ifrån någon litet märke och det står "EMMA" innut i skon (?! no-name antar jag) men dom är grymma! Tål vatten och är varma, med andra ord dom bästa vinterskorna. Dessutom är dom såå snygga. Vad tycks?

kostade lite mindre än 800:-

RSS 2.0