det är såhär det ska vara


det är så det ska vara..




Jag längtar efter framtiden.. den tiden som vi ska ha tillsammans :)


jag vet att jag tjatar..

.. men jag Kan bara inte låta bli! Jag vill, vill, vill, VIIIIILL verkligen ha det här jobbet. Idag var jag på en andra intervju där det mest handlade om information om själva jobbet. Jag känner mig så förväntansfull men samtidigt så orolig. Tänk om jag inte får jobbet, då får någon annan den platsen. Den som skulle varit min! Åh.. De kändes bra men jag vet inte. Jag vill bara att de ska bli måndag/tisdag då hon skulle höra av sig.

N är nere på stan med några homies och jag sitter här.. Redo för att kolla på Skärgårdsdoktorn, hihi. Sen kanske jag ska baka något. Jag har lite vit choklad och lite mörk, men bara lite av varje, så jag vet inte vad jag ska slänga ihop. Det är ju trotts allt fredag och jag har inte ätit sötsaker sen i söndags :) Tränat har jag ju också gjort. (hehe, i och för sig bara två ggr den här veckan, meen^^)

Jag skulle så gärna vilja ha vit chokladmousse med hallon kanske? Eller vit och mörk chokladmousse? hm..

"Varför har inte Moderaterna gjort något åt jobbsituationen?"

Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin, säger: "Vi sätter jobben först. För klarar vi jobben, så klarar vi svensk ekonomi, och då kan vi också klara välfärden" /Från Socialdemokraternas hemsida.

Pyttsan! Jag blir så trött. Nu är jag inte jätteinsatt i politk och vet inte exakt vad dom andra partierna säger, men gud i himmlen! Det är väl såklart att alla partier fokuserar på jobbfrågan nu när det är lågkonjuktur. Jag blir så sur! Bara för att dom tappade massa väljare förra valet så vill dom ses som "räddaren i nöden" nu. Vilket parti vill inte att det ska finnas fler jobb i sverige? Uum, alla?

Sen att hålla på och försöka svartmåla varandra (det gör dessutom inte Bara sossarna utan alla partier. Just Det verkar vara sk "politik") tycker jag är helt orellevant och onödigt. "Moderaterna har styrt landet såhär, titta hur det ser ut! Nu har vi till och med större arbetslöshet än Finland, nästan störst i Norden(tror jag att Mona sa)" Men herregud, säger jag igen. Det är väl rätt uppenbart varför Moderaterna inte kunnat sänka den siffran; Har någon missat att det är lågkonjuktur?!? Jag lovar er att Socialdemokraterna, Folkpartiet, Vänsterpartiet, ja Vilket parti som helst, skulle haft lika svårt att försöka öka jobben i tider som dessa. Lågkonjuktur! Behöver jag skriva det fler ggr?

Jag röstade på Moderaterna i förra valet och visst, jag är lite besviken. Dom lovade saker inför valet, som dom sen kanske inte höll. Det har inte hänt mycket men och andra sidan kan dom inte trolla. Allting går inte att göra på några dagar, dessutom hade Socialdemokraterna kört in Sverige i sånna djupa spår, så det kan inte varit lätt att komma upp ur dom. Alla bidrag hit och dit.. Man behövde ju inte ens jobba, praktiskt(?)

Det kan inte vara lätt att försöka göra något bra med sverige under 4 år. Ok, det är väl bra att så många olika partier ska få möjligheten att styra sverige, men.. Näe, 4 år tycker jag känns lite lite. Det klart att vilket parti som än styr sverige, inte hinner göra mycket på 4 år. Speciellt efter att ett annat parti styrt sverige med deras politik. Det måste ju vara en himla röra i början (?)

6 år kanske? en liten kompromiss på den dubbla tiden.. ? Vad tror ni föresten om valet? Jag vill i alla fall ge Moderaterna en ny chans, en längre chans. Det kan inte vara lätt att försöka få ett land på fötter, efter att man tagit över efter socialdemokraterna och att det dessutom är lågkonjuktur. Titta, där kom ordet igen. It's official.




Update:
Okej, Reinfeldt byggde bla en sittfontän i sin bastu för över 1,5 miljoner kr (det var säkert mer än det beloppet men för att vara på den säkra sidan) vilket var mycket, Mycket onödigt! Det var skattebetalarnas pengar som gick till detta. MEN, jag förstår inte att man kan vilja ha Mona Sahlin som partiledare och Ännu mindre stadsminister(!?). Usch, jag får nästan gåshud.. Betalade sin dagmamma svart, räkningar som går till kronofogden, ta ut hundratusentals kronor ur sitt bolag som sedan går i konkurs, likadant med sitt Andra bolag(väntat?), är inte med i facket, obetalada p-böter, skattefusk och jag vet inte allt. Nej, jag blir mörkrädd! Det roligaste av allt är väl att Mona Sahlin är då regeringens småföretagarexpert och biträdande näringsminister, haha..

Det känns som min födelsedag idag

Dagen idag har varit rätt så regual.. Nothing special. Men Sen, när dom ringde mig från Mango. Då blev allting så mycke, mycket bättre! Jag ska på en andra intervju där, imorgon. Då skulle det mest bli information osv, så jag hoppas, hoppas, HOPPAS att dom bestämmt sig för mig..

Sen blev det bara Ännu bättre; N kom hem från jobbet och jag hade gjort lite mys med ljus och grejer. Vi myste och hade det super bra (vilket jag kände att vi behövde, efter att jag hade varit så gnällig igår kväll.. Det var INTE min dag igår!) Och sen så berättade han att han hade köpt en present till mig.. En present? Till Mig?! Jo, så var det :) Jag blev jätteimponerad och glad när jag såg att han hade valt ut ett set underkläder till mig.. Jättefina från Twillfit! Wiie.. sen fick jag en liten tvål också, som doftade rosor :) Han är såå söt min pojkvän.. Jag känner mig verkligen speciell som får vara med honom. Varm, glad och speciell. Bhn var lite för liten, så imorgon ska jag byta den till en större stl men trosorna var perfekta!

Jättesöta! (bhn och trosorna var dock i samma färg, alltså svart. Hittade inte den som jag fick på nätet)


Simhopp (måste ses!)

Jag gillar inte sport, men det här klippet är priceless

Bästa klippet jag vet :)  Var min syster bettan som visade det för mig, för kanske 5 år sen.. Jag skrattar fortf. lika mycket varje gång jag ser det.. ;)


bröd till picknick

Jag fick ju en liten idé att baka bröd, och anledningen till det var att jag tänkte fixa en liten picknick till N och mig.. Jag har ingen termos så jag vet hur det ska gå att göra varm choklad, meen.. Mackor och varmchoklad i dehär vädret var så lockandet :)

Här nedan är receptet jag ska använda.. Har aldrig bakat kavring förut, men om det e bra så skriver jag om det sen. Bröd är så svårt att få sådär jättebra, men vi får se hur det går.

Nu ska jag iväg och köpa en brödform, om jag hittar någon.


Frukost och fix

Kom precis in från en promenad, det var faktiskt rätt kallt ute.. fast ändå sådär friskt! Innan promenaden var jag nere i tvättstugan och fixade lite med tvätt. Håller på att försöka få vårat tvättberg att bli lite mindre.. Jag klarar inte av att kläder som jag vill använda, ligger där i tvättkorgen.. N tycker inte att det gör något "Jag har ju så mycket andra kläder"..men jag säger "Men jag vill ha just DOM leggingsarna och just DEN klänningen som ligger i tvättkorgen!" Så, idag fixar jag det :)

Jag passade också på att gå till PrisExtra igen, nu när jag var ute. Jag kom på att jag ville baka bröd, kavring faktiskt. Så jag behövde bikarbonat och filmjölk.. Men jag behöver också en bakform. Suck.. Så jag måste köpa en bakform innan jag kan sätta igång. Ska bara äta frukosten och tvätta klart.

Min frukost idag, utan bröd, hehe; Hallon och banan-smoothie och ett kokt ägg :) Mums!


Sovande pojkvän + diska

..han är så fin när han sover, N :) Har suttit vid datorn en stund nu och ska börja diska. Efter de ska jag nog väcka honom och sen måste vi gå till PrisExtra och handla mat. Det ekar nästan lite i kylen och skåpen.. Vi ha ätit rätt bra :) Ibland blir de ju så att man köper på sig massa grejer och fysen, skåpen och kylen är helt över fulla. Då får man ju liksom äta upp lite innan man kan köpa massa nytt, och de tycker jag faktiskt att vi gjort.

Hörde fredagsmys-reklamen nyss.. Längtar lite till Fredag.. Då ska jag baka något tror jag eller så köper vi chips och myser lite :) Jag läste en blogg idag där en tjej skrev om dom nya chipsen med Bearnaise (stavning?) och gräddfils-smak (!?!) och den skulle tydligen vara super god. Hm.. vet inte. Man man måste väl testa innan man sågar den. För några år sen höll jag på att kräkas när jag såg att det fanns "salt och vinäger-chips" Usch! tänkte jag! Men kors i taket.. det blev mina favoritchips! Hihi, och sen får jag ha dom ifred också, eftersom ingen annan gillar dom :)

Nu måste jag diska och sen väcka älsklingen..


Ps. Har fortfarande inte hört något från Mango. Har väntat hela dagen, men nada :/

I wish..


www.mangoshop.com


Skönhetsfavoriter

Tänkte att jag skulle lista mina skönhetsfavoriter.. Smink, hudvårdsprodukter och så vidare. Jag har några grejer som jag absolut Älskar! Vissa av dom kan jag inte leva utan, och vissa Kan jag leva utan men vill inte ;) Gud va jag låter serious nu, hehe. Jag skulle ju inte byta bort dom mot min familj och mina vänner, meen.. Ni förstår vad jag menar.. Here they are:

Eye make up remover från Make Up store, 175:-

En jättebra ansiktstvätt som är flytande vätska i flanskan men blir till ett härligt skum när man trycker ut det. Den inehåller pepparmint som verkar lite kylande på huden och stänger också porerna. Verkligen Superbra och jag skulle inte kunna byta ut den!


YSL Volume Effet Faux Cills Mascara, 280:-

 En jättebra volymmascara som göra fransarna så långa att många tror att man har lösögonfransar! Jag kan inte använda någon annan mascara, jag är fast! Jag brukar passa på att köpa den om jag åker utomlands eller på kryssning, då den brukar vara lite billigare på Taxfreen.


Estee Lauder Hydra Complete Eye gel creme 380:-

En jättebra ögonkräm som inte är anti rynk, vilket skulle vara rätt onödigt i min ålder. Denna är bara massor av fukt i och är lite som en gelé och inte alls sådär fet och jobbig (vilket jag själv gillar). Min absoluta favorit som jag använd i flera år nu..


Make Up Store's Micro Shadows i färgen Brownie, 135:-

Jag gillar alla make up stores ögonskuggor men den här färgen är bäst! Den här och färgen Tie, den är såklart också brun, min favorit färg. Och det bästa med just Micro Shadows är precis som dom skriver på hemsidan; Färgen du ser är den du får! Precis så är det, den är jättepigmenterad vilket I Love!


Mac brush no: 217, 180:- (tror jag)

Min absolut bästa "blending brush", när man ska göra övergångar i färger osv. När det gäller ögonskuggor alltså, men det tror jag alla förstår :) Det här var en av mina bästa upptäckter och den gör faktiskt mirakel. Den som inte tror att den kan lägga ögonskugga och tycker att det är så svårt.. Tips!: prova denhär, så kan du!


NARS blush i färgen Orgasm, finns ej att köpa i sverige, ca $25 i usa.

Den absolut snyggaste färgen på ett rouge! Denhär färgen ser så fräsch ut och skimmrar dessutom jättefint. Den är lite persiko/korall färgad och är bara alldeles perfekt. Många kändisar är ett fan av den och den är så himla hyllad och omtalad. Så jag var bara tvungen att testa den. Köpte den, och är fast! Bättre än alla jag provat.


Det var några av mina favoriter, som jag verkligen rekomenderar! Hope you like it, bye! :)


Games, games.. I love games

först och främst.. Intervjun på Mango gick jättebra. Nu väntar jag bara på att dom ska höra av sig, vilket jag önskar såå djupt! Jag vill verkligen ha det här jobbet, men.. Jag dör ju inte om jag Inte skulle få de. Var på en kort intervju på Espressohouse igår också, plus att jag provjobbade några timmar. Kändes helt ok, men Åååh va jag vill ha Mango jobbet.


Anyways.. Jag kom på en grej som jag ville ha i julklapp.. Spel! Sällskapsspel! Gud va jag älskar att spela, de gjorde jag redan när jag var liten (haha, vilken unge gillade inte det?). Kommer ihåg när jag gick på fritids.. Shit va spel dom hade. Och många av dom hade vi inte hemma så jag passade på att spela så mycket de gick :) hihi.. I was and I am a sucker for board games :)

Så på min önskelista i år, står bland annat spel, brädspel. Othello (stavning?), Alfapet, Twister, Alias och Rappakalja. Helst skulle jag nog vilja ha Rappakalja, det verkar så roligt. Jag kommer ihåg när jag var yngre (alltså kanske 6-7 år) och alla mina äldre syskon satt och spelade de. Jag kunde inte vara med och jag visste inte varför.. Jag fick hålla till godo med Bamses Honungsjakt, hehe. Rappakalja går ju ut på att man får ett random ord (som med all säkerhet Ingen har hört tidigare) som man sedan ska ljuga ihop en föprklaring till.. Det ska alltså vara så trovärdigt som möjligt. Det behöver inte vara rätt ord för 5 öre, utan man ska bara övertyga dom andra spelarna om vad man säger.. :) Rätt roligt kan jag tänka mig.


Någon som har spelat just Rappakalja någon gång? Roligt, tråkigt?


Intervjuer..

Ja, något jobb har jag inte än, men den här veckan har jag däremot varit på 2 intervjuer och ska på en tredje idag kl 10. I måndags var jag på min andra intervju hos en städfirma som söker en receptionist. Har alltså varit där tidigare, men dom ville träffa mig en gång till. Igår var jag på Espressohouse's huvudkontor och blev intervjuad, och idag ska jag till..


Hihi, de ska bli jättespännande.. Jag har verkligen velat jobba i butik, klädbutik då, huuur länge som helst. De vore heaven för mig! Jag som älskar kläder och skor, och Mango har ju både och! Ååh, jag hoppas verkligen att det går bra.. Om inte så har jag ju ändå två andra jobb i "Back up". Visst känns de tråkigt, verkligen Jättetråkigt.. för jag gillar verkligen att jobba, att känna att jag bidrar med något, tjänar pengar och aktiverar mig. Men samtidigt skulle de vara helt underbart att tacka ja till ett jobb som jag verkligen VILL ha och inte ett jobb som jag tar bara för att jag måste. Typ; "Finns ingen annan utväg, måste tjäna pengar.. Suck, jag går väl iväg till jobbet.." Och ja, jag vet att arbete i butik kan vara piss också. Griniga kunder, långa dagar, stå upp hela tiden.. MEN, jobbet skulle krettsa kring det som jag älskar! Nämligen Kläder :)

Kolla vilka balla grejer jag hittade på hemsidan..



Precis mina färger och allt :D Love it!


En seg tisdag

Jag och N tränade igår på eftermiddagen och jag körde ben, som vanligt. Shit va jobbigt det var! Jag var helt öm i benen när vi var klara. Resten av kvällen satt jag bara och frös och frös.. Jag darrade verkligen när vi satt och såg en Johan Falk film, den var rätt bra btw. Anyways, imorse skulle jag upp tidigt och tvätta tänkte jag, men jag mådde skitdåligt då också.. Så det blev lite fördröjt, men snart är jag klar med tvätten iallafall.. Nu tänkte jag äta lite tacopaj och sen fixa klart tvätten. Sen har nog klockan blivit så mycket för N's läkartid.. Ska följa med honom. Har varit så orolig den senaste veckan, eller.. Han har faktiskt mått dåligt i Mer än en vecka. :s vet inte vad som kan vara fel.. Kanske någon mat-allergi?

Nu ska jag äta.. mums!


"Bröllop på slottet"

Min syster som bor i usa (finns länk till hennes blogg, här till vänster) ska ju gifta sig i sommar. Det blir på ett slott nära flen och kommer nog blir hur fint som helst. Jag, N, Bettan och hennes "fästman" (hihi.. de känns så roligt att få säga det) åkte dit och kollade i sommras, när dom var här i sverige på besök och det såg jättefint ut. De ligger precis vid vattnet och.. Ja, Råckelsta heter de visst. Här är de:

Åh, de ska bli så spännande.. Jag ska ju vara maid of honor, hihi. Mia, min lillasyster, och jag ska ju vara tärnor och måste alltså ha matchande klänningar som ska gå i bröllopets färgtema. Och eftersom Bettan bor i usa och Mia och jag här i sverige, är de lite svårt.. Man måste prova ut klänningar och färger, mått osv. Sist Mia var i sthlm och hälsade på mig, provade vi lite klänningar och här är dom..   

     

 
Vad tycker ni? Bettan har några fler förslag på hennes blogg, som hon hittat på nätet..


Måndag igen

Suck, varför går helgen alltid så fort?

I lördags var jag i alla fall ute med Stephie.. Jag, hon och Jennifer satt hemma hos Stephie först och drack lite. Sen åkte bara jag och S till "Ett Ställe" (ja, stället heter Ett Ställe, hehe..) och Jennifer åkte hem :/ Men nästa gång blir det alla tre! :) När vi dansat rumpan av oss, druckit Cosmopolitan och hängt i baren så gick vi till Medis och köpte mat. Och sen åkte vi hem :)

Jag tonade by the way håret i lördags förmiddag. (nuvarande hårfärg är den på bilden) Usch, vad jag saknar mitt gamla hår. Jag får sån ångest när jag tittar mig i spegeln. Jag vill ha tillbaka min oranga färg.. :'( Men jag hade inte så mycket val. Dom har slutat tillverka min hårfärg (köpte som man gör hemma), så vad kunde jag göra? Min pojkvän gillar färgen jag har nu, men jag vill bara ha tillbaka min oranga.. Det var mycket mer JAG på något sätt. Den var så ovanligt och jag fick så mycket komplimanger. Folk som inte träffat mig tidigare trodde liksom att det var min naturliga :) Då måste väl färgen ha passat mig? :)

Så fort jag får jobb, när nu det blir, så ska jag i alla fall gå till frisören och färga tillbaka! Appropå jobb.. Jag ska på en intervju idag. Faktiskt om några timmar.. Har redan varit där en gång, och nu skulle jag få träffa någon högre chef, eller hur de var. Jag Hoppas, hoppas HOPPAS att jag får de. Men och andra sidan kan jag inte säga "det är kört om jag inte får de". De finns faktiskt andra jobb.. Måste bara hitta dom. Wish me luck!

annie, nu brunett. Snart (förhoppningsvis!) rödtott igen..


Jordin Sparks på idol (!?)

..blä. Hon borde ha sjungit Tatoo istället. Och VAD gör lille Kevin Borg på scenen?

Jag fattar ingenting (?!)


Update: Lillkillen som dansar är däremot Myyycket bättre och mer underhållande :D Me like


Fredagsmys

N jobbade dubbla pass igår, precis som han brukar göra på torsdagar. Han jobbar på dagen till kl 3, sen jobbar hans natten till fredag också. Dubbla pass alltså.. Usch, tycker så synd om honom. Han är ju halv död när han kommer hem, även Efter att han sovit hela fredagen. Såå, jag brukar ta hand om honom lite extra när han vaknar/kommer hem. Hihi, ska laga lite mat till honom. Blir nog potatisgratäng med lax.. Sen har jag varit på systemet och köpt mousserande vin, Asti. Och till det, blir de jordgubbar. Doppade i mörk och vit choklad :) Titta vad fina dom blev:


längtar, längtar, Längtaar tills han kommer hem :P hihi..


Julen närmar sig

..Haha! I år är jag ivrigare än någonsin. Jag bara ÄLSKAR julen! Jag älskar när man får välja ut julklappar till alla som man tycker om. Man får tänka ut "hm.. vad skulle hon vilja ha.." eller "Ååh! Denhär skulle passa perfekt till bla bla bla". Det är nästan roligare att fixa julklappar till andra än att få :) Det klart att man blir glad för saker man får från andra också. Julen är ju faktiskt ett perfekt tillfälle att önska sig något man väldigt gärna vill ha. Jag har redan kommit på två saker jag skulle vilja ha. Leilas kokbok "Leila Bakar" och ett guldarmband. Hehe, listan kommer väl bli längre, det är ju bara Oktober. Haha, förra året tog jag fram adventsljusstaket i november xD

Jag har lite planer på vad jag ska ge min älskling också. Men jag vet inte om jag kan skriva vad, här på bloggen. Han är i och för sig inget bloggfan och skrattar mest när han frågar: - vad gör du? Och jag svarar: - Läser bloggar -hihi- Han vill btw, inte bli "nya BlondinBellas Nils" hehe.. (Ja, för jag har ju planer på att ta den här bloggen SÅ långt, host) Så jag ska lämna honom utanför bloggen. Om någon undrar varför jag inte har bilder eller nämner hans namn :)

Anyways.. Till min älsklings julklapp. Det kommer vara en rätt speciell grej. Jag har bokat tid för en grej som Jag måste göra, Innan jag ger den till honom. Måste också köpa lite andra grejer till.. Aaah! Jag vill bara skriva om de, men näe. Nu ska jag hålla mig. Sen ut över den gejen blir de något som han verkligen, verkligen behöver. Min pojkvän som har så kalla fötter ;)

Bara 47 dagar kvar tills 1 December. Då börjar julkalendern, Då börjar min Bästa månad!.. Julmånanden, hihi. baka julgodis, köpa julklappar, tända ljus.. I can go on forever.

 Julskyltningen på NK. Tog den förra året. Allt var så himlans, himlans mys! Längtar..


Update: Badoljan från Lush


Jo, jag badade ju och gjorde ansiktsmask. Och oljan/tvålen/what ever var härlig. Hela badrummet luktade jättefräscht och man blev absolut mjuk och len. Kanske inte unbelievble mjuk men det var en annorlunda och kul variant på badskum och badbomber. Appropå badbomber så ska jag köpa en från Lush nästa gång. SHIT vad stora dom var! Verkar hur härliga som helst. I love Lush :)

 


Jag ska precis bli "Mangoed"

Skivan har kommit och jag lyssnar på den just nu. Den var helt okej, men inte lika bra dom den första :) Ska lyssna lite på bonusskivan nu, som jag också fick med. Där finns några gamla låtar inspelade på nytt fast "acustic" i Elins sommarhus.. Spännande! Ska i alla fall tappa upp ett bad nu och lyssna på den skivan. Sen ska jag prova en ny och spännande grej..

Mango-badolja typ. Det är som en bit lite halvhård massa som man lägger i vattnet som ska göra huden jättemjuk. Det är typ som en badbomb fast den inte bubblar. Mer som en tvål som bara ska smälta i vattnet :) Där har vi det! Köpte den på Lush för ett tag sen, men jag har glömt bort att använda den. Den har legat i vårat badrumsskåp i typ två veckor nu, och varje gång vi öppnat skåpet har de luktat mango, citron och jag vet inte vad.. Gott såklart! Men nu ska den användas. Hon i affären sa att man skulle bli så sjukt mjuk av den, så vi får väl se. Återkommer om det är WOW-upplevelse.

Har nyss ätit hemmagjort potatismos och hemmagjorda köttbullar, och nu ska jag fylla upp badkaret och göra en ansiktsmask också.


Snart kommer Elin med posten

Jag har väntat och väntat och väntat.. Ända sen i sommras. På att Elin Sigvardssons nya skiva skulle komma ut och nu har den Äntligen kommit ut och jag har köpt den, men har jag fått den? Nej. Varför? För att cdon aldrig, någonsin i världshistorien kan hålla det dom säger. 1-3 leveransdagar. Bull! Anyways, så var jag snabb med att skicka iväg ett mail till dom och klaga lite. Och vad ser jag på min mail senare? Jo, att den FINALLY är skickad. Det tog BARA en vecka. Ja ja, nu är den skickad i alla fall, så jag kanske får den idag. -hoppas hoppas hoppas!-

Beställde som sagt hennes nya skiva Cookatoo Friends och även hennes första cd. Den gillar jag bäst! :) Får se hur hennes nya är. Hon har ju faktiskt gjort en låt med Lars Eriksson (ni vet han som var med i Idol förra året) som heter Love, som är med på den nya skivan. Den är verkligen jättebra så jag har nog rätt höga förväntningar på skivan. Här kommer en favoritlåt som är från den första skivan..




When it comes to you


Lite nytt i sminkväskan

Jag har ju en förkärlek till YSL-produkter och har hittat mina favoriter hos det märket. Bland annat Touch Eclat, Radiant Touch, ni vet "concealer-pennan" i guld som är rätt poppis bland kändisar osv. Den är verkligen SÅ otroligt bra! Prova den om ni inte har gjort det. Jag kan säga att, om ni har rätt torr hy runt ögonen, dvs inte så fet, så passar den perfekt! Jag HATAR verkligen concealers som är så torra att dom lägger sig som en kaka under ögonen (tyvärr Make Up Store, Cover All Mix! inget förr oss med torr hy). Touch Eclat har mer fukt i sig och passar Perfekt till just området kring ögonen. Den trollar verkligen bort trötthet. Dock är den lite dyr, men man får verkligen vad man betalar för!

Tips!: Jag brukar då använda YSL runt ögonen, men ibland har man ju andra grejer man vill täcka. Kanske nån spot på kinden eller what ever.. Då använder jag faktiskt en concealer från Make Up store, men inte Cover All Mix (anledningen till att jag just nämner den, är att den är väldigt populär) utan en liten burk som heter Ezay Cover, i färgen Red. Det är ungefär samma som en av dom som finns i Cover All Mix, men eftersom jag bara använder färgen Red, känns de onödigt för mig att köpa den med tre färger i. Det säger ju sig självt :) Men till saken;

Till ögonen: YSL Touch Eclat, Radiant Touch.

Till andra spots som du vill täcka: Någon slags fetare concealer, tex Cover All Mix eller Ezay Cover, Red.


Sista tillskottet i min sminkväska blev ett puder från YSL (ja, jag är svag för förpackningen, men det är ett bra puder också!). Jag funderade ett tag på foundation, men jag hatar verkligen det! Det blir som en mask och man kan verkligen se att man har det på sig. Det är bland det värsta jag vet, usch! Men, folk som vill ha de, fine! Jag vill i alla fall se mer naturlig ut, jag vill att mina fräknar och min hudfärg ska synas. Anyways, jag har testa mineralsmink och det blir också ett så himla jämn resultat och det vill jag INTE ha. So, jag köpte bara ett vanligt ganska så transparent puder, från YSL såklart :) Det fick även bli en mascara (också en klar favorit!) och fick även ett jättefint läppglans. Jag hade något slags stämpelkort på YSL's produkter.. Lucky me :)

Färgen på läppglanset är en beige, nude nyans. Ungefär som den lilla färgklicken jag ritat till :)


Vinter redan?

Jag har nog missat något här.. Idag snöade det (?!) Jag visste inte att de var vinter redan? Herregud, vart är denhär planeten påväg? Vad hände med den "riktiga vintern" ..om de nu finns någon sån. När jag var barn fanns de i alla fall en sån. Då kunde man ha snö upp till knäna och den snön kom inte föränns i slutet av november. DÅ är det okej, men Nu i mitten av Oktober? Näe, jag vill vänta.

Ingen har väl gått miste om att det e så fruktansvärt kallt? Jag höll på att frysa till is när jag klev utanför dörren igår. Jag skulle ta cykeln och åka till PrisExtra som ligger bara 5 minuter från där vi bor. Jag kan säga att det tog ett tag att tina upp när jag väl kom fram. Vinden var så snuskigt kall! Usch..

Även om jag ogillar att det är så kallt, så gillar jag faktiskt hösten lite. Alla färger och att man påminns om att det snart är vinter. Och vad kommer under vintern? JULEN! Wiie, jag är ju en sån sucker för julen, hihi. Men tillbaka till färgerna.. Man kan ju ta så himla fina bilder utomhus nu på hösten.. Hittade några på nätet som jag fastnade för. Här!



Jag tycker att dom är helt underbara. Förmodligen tagna av någon riktigt bra fotograf. Jag kan inte riktigt mäta mig med dom, men jag har tagit några som är rätt fina dom med. Tog dom förra året när jag jobbade som barnflicka och bodde i Ålsten i Bromma. Här!







Nog med bilder nu va :)


RSS 2.0