shopping, både nytt och gammalt

Idag är det åter igen jobb, men dom senaste två dagarna har jag varit ledig.. Så skönt! I förrgår hade Stina och jag en liten shoppingrunda, då vi mest kollade in massa secondhand affärer. Så himla roligt att jag hittat någon som också gillar vintage och sånt :) Så, jag hittade lite grejer, bland annat örhängen och ett par glasögon. Det kanske inte är dags för det än, men man måste ju förbered, hihi. Dessutom är dom supercoola!


Ett par av örhängena var faktiskt i keramik. Ja, det var någon som hade gjort dom! Så himla fina är dom och jag kommer vara så otroligt rädd om dom. Som jag sa till Stina; Jag ska förvara dom i en liten sammets-ask och bara titta på dom :)

Efter att Stina mött upp sin man så gick jag iväg till Zara (jaa jag vet, jag borde inte handla där ^^) och jag hittade ett par jättefina byxor. Ett par bruna "ridbyxor"/suit-lookies/what ever.. Supersnygga och idag ska jag nog köpa två tröjor på Mango, som kommer passa skitbra till dom. Sen har jag iof några andra toppar som passar.

Nu ska jag fortsätta baka bröd, som just nu håller på att jäsa. Sen ska jag nog börja med en tidig lunch som jag ska försöka få i mig innan jag åker till jobbet.. Suck!

Footprints

One night a man had a dream. He dreamt he was walking along the beach with the Lord. Across the sky flashed scenes from his life. For each scene he noticed two sets of footprints on the sand -- one belonging to him and the other to the Lord. When the last scene had flashed before him, he looked back at the footprints and he noticed only one set. He also noticed that this happened during the lowest and saddest times of his life. This bothered him and he questioned the Lord. "Lord, you said that once I decided to follow you, you would walk all the way with me, but I noticed that during the most troublesome times of my life there was only one set of footprints. I don't understand why, when I needed you most, you deserted me."

The Lord replied, "My precious child, I love you and would never leave you. During your times of trial and suffering, when you see only one set of footprints, those were the times when I carried you in my arms."

Även om ni inte är kristna, eller om ni har någon annan religion, så är den här så himla, Himla fin. Älskar verkligen denhär texten, den betyder så mycket för mig.

Nu ska jag äta ägg och macka, och sen ska jag försöka ta mig in till jobbet (om det går med alla försenade bussar?!). Imorgon kommer lönen och jag är ledig och ska iväg med en vän och kika på lite second hand, hihi! Jag verkligen Älskar second hand :)

musiken är som luft

Jag ska börja i en kör och jag längtar såå otroligt mycket! Jag älskar verkligen att sjunga, det är lite som terapi för mig. Man har liksom inget annat i huvudet än själva sången.. När jag hör någon som verkligen kan sjunga, eller en kör som låter så himla bra, då kan jag få gåshud typ 30 ggr om. Det går liksom som sus i mig, och jag mår bara så otroligt bra. Musiken betyder så himla mycket för mig.. Nu ska jag överdriva lite här, men hade jag fått välja på att vara antingen blind eller döv, då hade jag valt blind.

Musiken är som.. som.. Luft! man ser den inte, men kan känner den så väl och jag skulle verkligen inte kunna vara utan den.

OM jag gifter mig någon dag, vilket jag hoppas att jag gör (hihi), så ska jag ha en kör med på bröllopet. En stor kör! och dom ska sjunga Sommarpsalm. Jag fullkomligt älskar den låten/psalmen. Ni vet säkert vilken jag menar.. Den brukade man alltid sjunga på skolavslutningen. Om ni  inte vet vilken jag pratar om, så kommer den i alla fall här;
åh vad jag längtar till sommaren nu!

Mango i veckorevyn

Igår köpte jag som sagt (visst bloggade jag om att jag läste i veckorevyn?) igår, och såg att dom faktiskt hade med lite grejer från Mango, på modesidorna. Yeeie, puplicitet! Det gillar vi..
Det var inte jättemånga saker som var med, faktiskt bara ett plagg och två acessoarer. Men det är något i alla fall.. Här är tröjan, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, meen.. Kanske kan den växa i mina ögon :)


Semlor lite i efterskott

..justja! Jag bakade ju semlor, hihi. Inte på själva fettisdagen, men dagen efter. Först tänkte jag köpa några när jag var ute på stan, men sen hejdade jag mig. Blä! Jag kan ju inte äta vanlig grädde.. och jag ville så gärna ha semlor. Så jag köpte hem ingredienser och satte igång och bakade bullarna, from scratch :) Det är så vi måste göra här hemma med någon som är "laktos-barn" (dvs jag).
Grannen Erik fick en också en semla. Han gillar nog när jag kommer in med fika ibland :) Jag och N hinner inte äta upp allting ändå, och så blir det så mycket, så någon måste ju offra sig, hehe.

strumpor i skorna

Jag satt precis och läste en veckorevyn och såg en bild från någon modevisning, och såg snyggaste kombinationen.. Strumpor i öppna skor (!) alltså.. det låter ju inte så snyggt, men oooh, jag längtar ännu mer till våren nu. Tänk er domdär skorna från Mango (som jag bloggat om tidigare) med några snygga strumpor i dom :D
Jag längtar!
Burberrys visning. Här har vi bara ettexempel på kombon. And I like it!

L-e-d-i-g

såå skönt! I två dagar till och med.. Så idag ska jag ta de lugnt och bara göra saker som jag verkligen känner för. Hittills har jag tränat, duschat, ätit en god frukost som bestod av fruktsallad och två mackor (mums!) och för en gångs skull var jag faktiskt hungrig (?) Jag hatar verkligen att äta när jag egentligen inte vill eller är hungrig. Att tvinga i sig är verkligen inte spännande.

Igår var det superlugnt på jobbet hela dagen, men i slutet kom kom Stina, som också jobbade igår, och då blev det lite roligare. Hon hade världens sötaste skor på sig när hon kom men dom var såklaaaart secondhand (den lyckosen! hihi) och hon tippsade mig om vart hon köpt dom. Jag kommer ju självklart inte hitta samma sko, och inte ens liknande, Men!.. Hon berättade att hon köpt dom på ett ställe som har Maaassor av skor och just i våran storlek 36, och att dom flesta dessutom var i jättebra skick! Bingo, tänker jag! Jag kanske kan hitta några söta skor som man kan ha redan nu. Mina boots börjar sjunga på sista versen, så det är faktiskt dags att leta upp några nya.
Nu ska jag fixa håret och klä på mig. Sen måla naglarna till vinrött och sen susa iväg :)

ps. Jag har kommit på att jag måste skaffa mig en hobby! Kanske börja i någon kör, ta någon kurs, börja simma eller bara aktivera mig. Jag Måste verkligen ta tag i min fritid, jag deppar ihop annars (!?) Man bara jobbar och jobbar och jobbar lite till.. Sen sover man och äter lite då och då. Blä!

skor, shoes, chaussures..

Länge har jag trott att Mango använde sig av designerskor på deras senaste modevisning, men till min förvåning upptäckte jag i förrgår att dom faktiskt använder sig av deras egna skor! Och vet ni.. Dom är G-O-R-G-E-O-U-S!
Dom första skorna är ju bara to DIE for! men dom finns inte ute i butik ännu. Men jag menar kolla in klacken! Jag vill, vill, vill, VIIILL ha dom! Eller.. det är inte fråga om vilja, jag Måste ha dom! Jag ska jaga dom till dom är mina :) hihi. Får bara hoppas på att vi får dom till våran butik.

Sen finns ju dom här andra skolan med mindre snörning och mer "sko" liksom. Dom har vi faktiskt redan på Mango i Kista och dom är också supersnygga, men jag vet inte om jag vill ha båda. Jag tror att jag måste de, hihi. Då ska jag ha dom i grönt, det är "Min färg" :)

Valentines day

ååh, igår var verkligen veckans höjdpunkt! Jag var så himla trött efter allt jobb och verkligen omotiverad och det fanns bara En sak som gjorde att jag fortsatte att jobba på.. Att på söndag slutar jag kl 18 och får komma hem till N och faktiskt spendera lite tid med honom för en gångs skull. Det är verkligen inget som jag är bortskämd med numera. Kanske bra på ett sätt men jag saknar honom så mycket, när i princip det enda vi gör ihop är att sova.. Han börjar skolan kl 8 och jag sover vidare. Jag går till jobbet vid 13-14-tiden och han kommer hem vid 4. Jag kommer hem vid halv 11 och jag äter och sen går vi och lägger oss. Usch, när jag skriver det blir jag helt deppig. Vilket förhållande (?!) Men vad gör man? Jag älskar ju min prins :)

Igår var i alla fall suupermysigt. Vi fick några timmar ihop och när jag kom hem hade han lagat middag, lax och hasselbackspotatis, och allting smakade såå bra! Sen hade han även gjort efterrätt (hihi, gulligt!) och till min förvåning hade han gjort chokladdoppade jordgubbar och till det drack vi Asti. Allting var så himla bra.

Just ja! Jag fick blommor också :) Till N honom hade jag fixat lite små saker. Två grejer som jag nog inte vill nämna i bloggen, men sen även ett häfte med "presentkort" på olika saker. Typ; "presentkort på En dag då du får göra precis vad du vill, sål änge det är med mig" och "en biokväll med popcorn och hålla handen" och andra gulliga grejer.. Massage och sådär.

Hur som helst, det var en jättelyckad kväll :)

..de känns så bra med dig :)

vad ska ni göra när ni blir stora? ..och när är man stor?

Ja, det kan man ju fråga sig (?)
Jenny på jobbet (finns blogglänk till vänster bland länkarna) frågade mig igår vad jag ska göra när jag blir stor. Jag svarade att jag skulle bli snuskigt rik och lycklig.. (hehe, inte så roligt svar kanske) Och sanningen är väl att jag inte vet riktigt, och det kom ju också fram igår. Jag vet inte vad jag vill göra om 5 år, men det lär jag väl se. Fast jag vill ju liksom inte så kvar och stampa på samma ställe som jag gör idag (?!) Och det hoppas jag verkligen inte att jag gör. Men vad ska jag göra då?

Jag vill ju heller inte att livet bara ska rulla på, och sen undrar man vart all tid tog vägen? Ens glada, ungdomliga dagar.. Haha, nu lät jag bitter ^^ Anyways.. Jag och Jenny pratade alltså lite igår om framtiden och så, lite eget företag-drömmar, och idér. Vi kom i alla fall fram till att det måste vara nåt riktigt, riktigt bra som det finns en efterfrågan på. Men vad?

Affärsidér, drömmar.. Ja, det var massa som flög runt i mitt huvud när jag kom hem vid halv 11 igår. Usch, det är verkligen hemskt att komma hem så sent i veckorna! Tänk om man hade ett normalt schema då man började vid 9 och slutade 4-5. Ja, drömmar var det ja..

jag var bara tvungen..


God morgon från solna med Salem

Hm.. Jobba idag igen. Har jag Tur så är jag ledig imorgon igen.. Men jag minns inte riktigt vad som står på schemat.

I natt kunde jag verkligen inte sova. Blä! Så brukar det aldrig, Aldrig vara. Nu har jag i alla fall ätit frukost och sitter och lyssnar på Salem Al Fakir som e så GRYM! Hans låtar är så speciella och verkligen Orginella. Mina favvisar är nog Good Song och Astronaut.

Anyways.. vet inte riktigt vad jag kan skriva. Sen igår har det inte hänt så mycket, eller jo. Jag färgade håret tillbaka till orange. Blev väl sådär. Just nu är jag bara så missnöjd över håret. Jag vill inte ha långt, inte kort, Ingenting! Kanske ska raka bort allting?

mycket har hänt

Jag måste vara bland som sämsta på att blogga. Det går verkligen i perioder.. Hm, jag får skärpa mig! Men det har bara hänt så mycket den senaste tiden, jag hinner liksom inte med att bara slöa framför datorn. Och det är något som jag verkligen saknar. Kolla andras bloggar, blogga själv, catch up alla bilder som kompisar har lagt upp på facebook.. Jaja, det blir så när man jobbar mycket.

På jobbfronten har det hän rätt mycket. Jag har nu börjar stänga och öppna butiken helt själv.. Jag har stängt många, Många dagar i rad och det har varit rätt jobbigt. Ni vet, man äter på oregelbundna tider (och ibland inner man inte ens äta, innan jobbet och så), man vill hinna med så mycket saker man kan inte, man kommer hem halv 11.. Äter sover och gör likadant nästa dag.. och nästa, och Nästa. Efter över en vecka blir man knäpp! Jag vet att jag ska vara glad över att jag fått mer ansvar, och det Är jag, tro mig. Men man måste få vara lite ledig också så att man hinner ladda upp betterierna.

Idag har jag i alla fall varit ledig, wiihoo! Jag vaknade lite innan 10 och började städa och diska lite.. Fixade i ordning mig och gick på en promenad. Jag har tryckt i mig massa onyttigt dom senaste dagarna, så jag måste försöka kompensera det lite, hehe. Jag gick och köpte nytt värmeskydd till håret (det blev Paul Mitchels Heat Seal, får se om det är någe bra) och sen mötte jag upp N och tog en kaffe på Waynes.. Mys!

Och nu sitter jag här i soffan. N har äntligen fått sitt Playstation 3 och sitter just nu och spelar fotboll. Han gapar lite då och då, när motståndaren får in nåt mål ;) och snart ska jag laga en kycklingpaj med fetaost, men först måste jag hitta något bra recept på nätet.
Och imorgon blir det jobb igen. Phu.. Jag har föresten köpt en klänning från Mango ! Måste visa den, den är så sjuuukt fin! ..och dessutom billig :)

RSS 2.0