inspiration

Jag ser faktiskt fram emot hösten.. Plugga, se hur löven ändrar färg, mysa inomhus när det regnar, dricka varma drycker och bara hoppa runt i härliga höstkläder :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Annelie! :) Jag såg din kommentar på Ginas inlägg och jag tycker det är väldigt tråkigt att du endast verkar ha träffat sådana muslimer som du beskriver i inlägget, det står inte i Koranen att kvinnor ska bära slöja, det står att man ska skyla sig. Det är lika förbjudet för män som för kvinnor att ha sex innan äktenskap, det är lika mycket synd och lika illa, det kan du ta och hälsa "Hassan". Det står inte heller i Koranen att kvinnor som har sex innan äktenskap är slampor, utan

2010-08-23 @ 16:35:44
Postat av: Hani

den här "regeln" finns för att förhindra spridning av könssjukdomar, när vår religion blev till så fanns det som du vet inte preventivmedel. Vissa menar också att eftersom det i Koranen står att lakanen skall vara rena första brölloppsnatten, att det inte är oskulden som man syftar på, utan att allting i sovrummet ska vara nytt. Koranen handlar om hur människor väljer att tolka den. Ville bara säga det. Detta är förresten en fortsättning på den förra kommentaren som jag av misstag råkade skicka iväg innan den var färdig. Kram!

2010-08-23 @ 16:38:52
URL: http://hanaprivat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0